Triar àlbums per mostrar als marcs de fotos

Pots fer servir el telèfon o la tauleta Android per mostrar àlbums als dispositius següents:

• Chromecast
  • Nest Hub
  • Nest Hub Max
  • Pantalla intel·ligent
  • Android TV

Nota: aquesta funció no està disponible en tots els països.

Tria els àlbums que vols mostrar al dispositiu.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Marc de fotos.
  3. Si tens un dispositiu disponible amb aquesta funció, toca Afegeix les teves fotos.
  4. Si no tens cap dispositiu disponible amb aquesta funció, hauràs de configurar-ne un per mostrar-hi les teves fotos.
  5. Al costat dels àlbums que vols mostrar, toca Afegeix Afegeix.
  6. Per acabar, toca Enrere Enrere.

Article relacionat

Mostrar fotos en un televisor amb Chromecast