Triar àlbums per mostrar als marcs de fotos

Pots fer servir el telèfon o la tauleta Android i l'iPhone o l'iPad per mostrar àlbums als dispositius següents:

• Chromecast
  • Nest Hub
  • Nest Hub Max
  • Pantalla intel·ligent
  • Android TV
  • Google TV
Consell: aquesta funció no està disponible en tots els països.

Triar àlbums per mostrar-los en un dispositiu

Gestiona els marcs de fotos

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la teva foto o inicial de perfil.
  3. Toca Configuració de Fotos i, a continuació, Aplicacions i dispositius i, a continuació, Marcs de fotos.
    • Si has configurat un dispositiu amb marc de fotos, selecciona el dispositiu en què vols afegir fotos.
    • Si no tens cap dispositiu disponible amb aquesta funció, hauràs de configurar-ne un per mostrar-hi les teves fotos.
  4. Al costat dels àlbums que vols mostrar, toca Afegeix Afegeix.
  5. Per acabar, toca Enrere Enrere.