Triar àlbums per mostrar als marcs de fotos

Pots fer servir el telèfon o la tauleta Android per mostrar àlbums als dispositius següents:

• Chromecast
  • Nest Hub
  • Nest Hub Max
  • Pantalla intel·ligent
  • Android TV
  • Google TV

Nota: aquesta funció no està disponible en tots els països.

Tria els àlbums que vols mostrar al dispositiu.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Google Fotos Fotos.
  2. Ves a Biblioteca i, a continuació, Utilitats i, a continuació, Gestiona els marcs de fotos.
    • Si has configurat un dispositiu amb marc de fotos, selecciona el dispositiu on vulguis afegir fotos.
    • Si no tens cap dispositiu disponible amb aquesta funció, hauràs de configurar-ne un per mostrar-hi les teves fotos.
  3. Al costat dels àlbums que vols mostrar, toca Afegeix Afegeix.
  4. Per acabar, toca Enrere Enrere.

Article relacionat

Mostrar fotos en un televisor amb Chromecast