Få oplysninger om dine billeder og omgivelser

Du kan få oplysninger eller udføre handlinger i forbindelse med dine billeder, objekter i nærheden af dig og billedsøgninger med Google Lens.

Bemærk!

• Google Lens er tilgængeligt på engelsk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, spansk og tysk.
  • Lens kan oversætte tekst til alle Google Oversæt-sprog.
  • Shoppingresultaterne er tilgængelige i Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Danmark, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Holland, Indien, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Malaysia, Mexico, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Schweiz, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, USA og Østrig.

Du kan bruge Google Lens via:

• Google Fotos
  • Google Assistent på de fleste Android-telefoner
  • Google-appen på visse Android-telefoner, bl.a. Pixel

Få oplysninger om dine billeder, og udfør handlinger i forhold til dem

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg et foto.
  3. Tryk på Google Lens .
  4. Afhængigt af det billede, du har taget, kan du se oplysninger om indholdet, foretage en handling eller finde lignende produkter.

Hvis du tager et billede af:

• Tøj og husartikler: Find lignende produkter, og se, hvor de kan købes.
  • En stregkode: Brug stregkoder til at få flere oplysninger om et produkt, f.eks. hvor du kan købe det.
  • Et visitkort: Gem telefonnummeret eller adressen under en kontakt.
  • En bog: Hent et resumé, og læs anmeldelser.
  • En brochure eller en reklamesøjle for en begivenhed: Føj begivenheden til din kalender.
  • Et vartegn eller en bygning: Se historiske oplysninger, åbningstider og meget mere.
  • Et maleri på et museum: Læs om kunstneren, og få flere oplysninger.
  • En plante eller et dyr: Få flere oplysninger om arter og racer.

Tip! Markér de ord, du gerne vil kopiere, for at kopiere tekst.

Find oplysninger om objekter rundt om dig

1. Åbn Lens på din Android-telefon.
    • Via din Google-assistent: Hold knappen Hjem nede, eller sig "Ok Google". Tryk på Google Lens  nederst til højre.
    • På visse Android-telefoner, f.eks. Pixel: Åbn appen Google Kamera Google Kamera på din enhed og derefter Mere Mere og derefter Google Lens .
    • Hvis du ikke kan se Google Lens-ikonet, kan Google Lens ikke finde oplysninger om objekter omkring dig på din telefon.
  2. Ret kameraet mod et objekt.
  3. Tryk på objektet på skærmen.
    • Hvis du vil markere en tekst, skal du klikke på et ord, trykke på det igen og trække i de blå prikker.
  4. Tryk på Indtal Knap til talesøgning – tryk for at tale.
  5. Stil et spørgsmål, eller sig en kommando, f.eks.:
    • Hvad er det?
    • Hvor højt er det?
    • Føj dette til Google Keep.

Find oplysninger om resultater i billedsøgning

1. Gå til images.google.com på din telefon eller tablet, og søg efter et billede.
  2. Tryk på et billedresultat.
  3. Tryk på Google Lens .
  4. Hvis en hvid prik er tilgængelig, skal du trykke på den. Ellers kan du tegne en cirkel på billedet med fingeren eller en styluspen.
  5. Tryk på et billedresultat.
  6. Tryk på Luk Luk for at forlade Lens og vende tilbage til billedsøgning.

Bemærk! Google Lens i søgning virker kun fra billedsøgning og kun på stillbilleder. Du kan ikke bruge Lens til stødende billeder. Få flere oplysninger om, hvordan du søger efter billeder.

Se og slet din Google Lens-aktivitet

Gå til siden Min aktivitet i Lens for at finde og slette din Google Lens-aktivitet. Få flere oplysninger om, hvordan du bestemmer, hvad der gemmes på din Google-konto

Hvis du ikke vil have, at din Google Lens-aktivitet gemmes på din Google-konto, skal du slå Web- og appaktivitet fra. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din Web- og appaktivitet.