Få oplysninger om dine billeder og omgivelser

Du kan få oplysninger eller udføre handlinger i forbindelse med dine billeder, objekter i nærheden af dig og billedsøgninger med Google Lens.

Noter:

• Lens kan oversætte tekst til alle Google Oversæt-sprog.
  • Shoppingresultaterne er tilgængelige i Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Danmark, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Holland, Indien, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Malaysia, Mexico, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, USA og Østrig.

Du kan bruge Google Lens via:

• Google Fotos
  • Google Assistent på de fleste Android-telefoner
  • Google-appen på visse Android-telefoner, bl.a. Pixel

Få oplysninger om dine billeder, og udfør handlinger i forhold til dem

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg et billede.
  3. Tryk på Lens .
  4. Afhængigt af dit billede kan du se oplysninger om indholdet, foretage en handling eller finde lignende produkter.

Hvis du tager et billede af:

• Tøj og boligartikler: Find lignende produkter og se, hvor de kan købes.
  • Stregkoder: Brug en stregkode til at få flere oplysninger om et produkt, f.eks. hvor du kan købe det.
  • Et visitkort: Gem telefonnummeret eller adressen under en kontakt.
  • En bog: Find et resumé, og læs anmeldelser.
  • En brochure eller en reklamesøjle for en begivenhed: Føj begivenheden til din kalender.
  • Et vartegn eller en bygning: Find historiske fakta eller åbningstider.
  • Et maleri på et museum: Læs om kunstneren, og få flere oplysninger.
  • En plante eller et dyr: Få flere oplysninger om arter og racer.

Tip! Markér de ord, du gerne vil kopiere, for at kopiere tekst.

Oversæt et screenshot

Vigtigt! Du kan kun oversætte screenshots på følgende sprog:

• Kinesisk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hebræisk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Portugisisk
  • Spansk
  1. Gå til det website eller den app, du vil oversætte, på din enhed.
  2. Tag et screenshot.
  3. Åbn appen Google Fotos Fotos.
  4. Vælg det screenshot, du vil oversætte, og tryk derefter på Lens efterfulgt af Oversæt.

Find og slet din Google Lens-aktivitet

Gå til siden for Lens i Min aktivitet for at finde og slette din Google Lens-aktivitet. Administrer, hvad der gemmes på din Google-konto

Hvis du ikke vil have, at din Google Lens-aktivitet gemmes på din Google-konto, skal du deaktivere Web- og appaktivitet. Find og administrer din web- og appaktivitet.