Få oplysninger om dine billeder og omgivelser

Du kan få oplysninger eller udføre handlinger i forbindelse med dine billeder, objekter i nærheden af dig og billedsøgninger med Google Lens.

Noter:

• Lens kan oversætte tekst til alle Google Oversæt-sprog.
  • Shoppingresultaterne er tilgængelige i Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Danmark, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Holland, Indien, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Malaysia, Mexico, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, USA og Østrig.

Du kan bruge Google Lens via:

• Google Fotos
  • Google Assistent på de fleste Android-telefoner
  • Google-appen på visse Android-telefoner, bl.a. Pixel

Få oplysninger om dine billeder, og udfør handlinger i forhold til dem

Vigtigt! Før du kan bruge Google Lens, skal du downloade og installere Google Lens-appen.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg et billede.
  3. Tryk på Google Lens Google Lens.
  4. Afhængigt af billedet kan du se oplysninger om indholdet, foretage en handling eller finde lignende produkter.

Hvis du tager et billede af:

• Tøj og boligting: Find lignende produkter og se, hvor du kan købe dem.
  • Stregkoder: Brug en stregkode til at få flere oplysninger om et produkt, f.eks. hvor du kan købe det.
  • Et visitkort: Gem telefonnummeret eller adressen under en kontakt.
  • En bog: Find et resumé, og læs anmeldelser.
  • En brochure eller en reklamesøjle for en begivenhed: Føj begivenheden til din kalender.
  • Et vartegn eller en bygning: Se historiske oplysninger, åbningstider og meget mere.
  • Et maleri på et museum: Læs om kunstneren, og få flere oplysninger.
  • En plante eller et dyr: Få flere oplysninger om arter og racer.

Tip! Markér de ord, du gerne vil kopiere, for at kopiere tekst.

Find oplysninger om objekter rundt om dig

1. Åbn Lens på din Android-telefon.
    • Via din Google-assistent: Sig "Ok Google". Tryk på Google Lens Google Lens nederst til højre på siden.
    • På visse Android-telefoner, f.eks. Pixel: På din enhed skal du åbne appen Google Kamera Camera Appog derefter Mere og derefter Google Lens Google Lens.
    • Hvis du ikke kan se Google Lens-ikonet, kan Google Lens ikke finde oplysninger om objekter omkring dig på din telefon.
  2. Ret kameraet mod et objekt.
  3. Tryk på objektet på skærmen.
    • Du kan markere tekst ved at trykke på et ord, trykke på det igen og derefter trække i de blå prikker.
  4. Tryk på Indtal Knap til talesøgning – tryk for at tale.
  5. Stil et spørgsmål, eller sig en kommando som f.eks:
    • Hvad er det?
    • Hvor højt er det?
    • Føj dette til Google Keep.

Find oplysninger om resultater i billedsøgning

1. Gå til images.google.com på din telefon eller tablet, og søg efter et billede.
    • Søgning i Google Lens fungerer kun til billedsøgning og kun med stillbilleder.
    • Det kan ikke bruges til stødende billeder.
  2. Tryk på et billedresultat.
  3. Tryk på Google Lens Google Lens.
  4. Hvis du kan se en hvid prik, skal du trykke på den. Hvis du ikke kan se den, kan du tegne en cirkel på billedet med fingeren eller med en styluspen.
  5. Tryk på et billedresultat.
  6. Tryk på Luk Remove for at afslutte Lens og vende tilbage til billedsøgningen.

Se og slet din Google Lens-aktivitet

Gå til siden Min aktivitet i Lens for at finde og slette din Google Lens-aktivitet. Få flere oplysninger om, hvordan du bestemmer, hvad der gemmes på din Google-konto

Hvis du ikke vil have, at din Google Lens-aktivitet gemmes på din Google-konto, skal du slå Web- og appaktivitet fra. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din Web- og appaktivitet.