Felsöka problem med leveransen av din beställning

Du kan åtgärda vissa problem med utskrifter med hemleverans utan hjälp av en Google-expert. Du kan enkelt avbryta en beställning som gjorts inom de senaste två timmarna, spåra en beställning, begära en ny utskrift och få mer hjälp.

Viktigt! Om du vill ha hjälp med beställningar som har gjorts under de senaste 90 dagarna klickar du på knappen nedan.

Få hjälp med en beställning som du nyligen har gjort

Ändra leveransadress

Du kan ändra leveransadress upp till två timmar efter att du har gjort en beställning. Om det har gått mer än två timmar kan du fylla i det här arbetsflödet så kontaktar en representant dig via e-post.

Annullera din beställning

Du kan enkelt annullera beställningen i upp till två timmar efter att du har gjort den.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Print Store .
  3. Välj den beställning du vill annullera under Tidigare beställningar.
  4. Klicka på Annullera beställning.

Kontrollera beräknade leveransdatum och spåra beställningen

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Print Store .
  3. Leta reda på beställningen som du vill spåra under Tidigare beställningar.
  4. Klicka på Spåra.

Jämför dina utskrifter med PDF-beställningen

Kontrollera att du har skickat din beställning på rätt sätt genom att kontrollera din PDF.

Så här visar och laddar du ned PDF-filen:

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Print Store .
  3. Välj en beställning under Tidigare beställningar.
  4. Klicka på Mer Mer följt av Ladda ned PDF.

Vi kanske inte kan hjälpa dig om något av följande problem finns i PDF-filen:

• ingen titel eller en felaktig titel
  • felaktig beskärning av foton eller omslag
  • sidor som saknas, är dubblerade eller i fel ordning
  • foton som flaggats för låg upplösning före köp.

Kontakta oss om det finns problem i beställningen som inte finns i PDF-filen.

Rapportera en beställning som saknas eller är skadad

Skador kan inkludera bläckfläckar, trasiga sidor i fotoböcker, punkter med hög kontrast eller oväntade linjer på fotoutskrifter.

Om din beställning kom bort på posten eller om du har fått en skadad vara kan du begära en ny utskrift eller besöka support för Foto och skicka ett e-postmeddelande till en Google-expert. Du måste vara inloggad på kontot som du gjorde beställningen från.

Det här kan du också göra

Arkivera en beställning

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Print Store .
  3. Välj en tidigare beställning under Tidigare beställningar.
  4. Klicka på Mer Mer följt av Arkiv högst upp.

Upprepa tidigare beställningar

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Print Store .
  3. Välj en beställning under Tidigare beställningar.
  4. Klicka på Skapa ett nytt utkast.

Få mer hjälp

Om du behöver hjälp med andra problem kontaktar du support och skickar e-post till en Google-expert. Du måste vara inloggad på kontot som du gjorde beställningen från.

Tips! Vissa konto- och systemuppgifter skickas till Google. Samtal och chattar med supporten kan spelas in. Vi använder dessa uppgifter till att förbättra supporten, lösa tekniska problem och förbättra våra produkter och tjänster, i enlighet med vår integritetspolicy och våra användarvillkor.