Problemen met je bestelling voor thuisbezorging oplossen

Sommige problemen met bestellingen voor thuisbezorging van afdrukken kun je oplossen zonder de hulp van een Google-expert. Als je een bestelling binnen de afgelopen 2 uur hebt geplaatst, kun je die makkelijk annuleren. Je kunt ook een bestelling volgen, een herdruk aanvragen en meer hulp krijgen.

Belangrijk: Als je hulp nodig hebt met een recente bestelling die je in de afgelopen 90 dagen hebt geplaatst, klik je op de knop hieronder.

Hulp met een recente bestelling

Je verzendadres wijzigen

Je kunt het verzendadres wijzigen tot 2 uur nadat je een bestelling hebt geplaatst. Als er meer dan 2 uur voorbij is, vul je deze workflow in. Een medewerker neemt dan contact met je op via e-mail.

Je bestelling annuleren

Je kunt een bestelling annuleren tot 2 uur nadat je die hebt geplaatst.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op Maken en dan Fotoboeken, afdrukken en meer .
    • Belangrijk: Als je Maken niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice .
  3. Selecteer onder Eerdere bestellingen de bestelling die je wilt annuleren.
  4. Tik op Bestelling annuleren.

Bezorgdatums checken en je bestelling volgen

Bestellingen worden alleen binnen de geschatte bezorgdatums geleverd. Check je trackinginformatie en de geschatte bezorgdatum als je wilt weten wanneer je bestelling aankomt.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op Maken en dan Fotoboeken, afdrukken en meer .
    • Belangrijk: Als je Maken niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice .
  3. Selecteer een bestelling onder Eerdere bestellingen.
  4. Je vindt je trackingcode en de geschatte leverdatum onder Pakket volgen.

Een ontbrekende of beschadigde bestelling melden

Belangrijk: Voorbeelden van beschadigingen zijn inktvlekken, gescheurde pagina's in fotoboeken, contrastvlekken, strepen op fotoafdrukken, schade die door het vervoer is veroorzaakt of andere fysieke gebreken.

Als je bestelling niet binnen de verwachte bezorgtijd is aangekomen of als je een beschadigd artikel hebt gekregen, kun je een herdruk aanvragen of naar Foto's-support gaan. Je moet zijn ingelogd op het account waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Wat je nog meer kunt doen

Je pdf checken op verschillen

Check je pdf om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn met de bestelling die je hebt ingezonden.

We kunnen je misschien niet helpen als je pdf een van deze problemen bevat:

• Ontbrekende of onjuiste titel
  • Onjuist bijgesneden foto's of omslag
  • Pagina's die ontbreken, dubbel aanwezig zijn of in de verkeerde volgorde staan
  • Foto's die vóór de aankoop zijn gemarkeerd als afbeeldingen met lage resolutie

Het pdf-bestand bekijken en downloaden:

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op Maken en dan Fotoboeken, afdrukken en meer .
    • Belangrijk: Als je Maken niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice .
  3. Selecteer een fotoboek onder Eerdere bestellingen.
  4. Tik op Meer Meer en dan Downloaden als pdf.

Neem contact met ons op als er problemen met je bestelling zijn die niet in de pdf-versie staan.

Een bestelling archiveren

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op Maken en dan Fotoboeken, afdrukken en meer .
    • Belangrijk: Als je Maken niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice .
  3. Selecteer een eerdere bestelling onder Eerdere bestellingen.
  4. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Archiveren.

Een eerdere bestelling opnieuw bestellen

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op Maken en dan Fotoboeken, afdrukken en meer .
    • Belangrijk: Als je Maken niet kunt vinden, tik je bovenaan op Printservice .
  3. Selecteer een bestelling onder Eerdere bestellingen.
  4. Tik bovenaan op Nieuw concept maken.

Meer hulp

Als je hulp nodig hebt met andere problemen, neem je contact op met support om een Google-expert te e-mailen. Je moet zijn ingelogd op het account waarmee je de bestelling hebt geplaatst.