Problemen met je bestelling voor thuisbezorging oplossen

Sommige problemen met bestellingen voor thuisbezorging van afdrukken kun je oplossen zonder de hulp van een Google-expert. Als je een bestelling binnen de afgelopen 2 uur hebt geplaatst, kun je die makkelijk annuleren. Je kunt ook een bestelling volgen, een herdruk aanvragen en meer hulp krijgen.

Belangrijk: Als je hulp nodig hebt met een recente bestelling die je in de afgelopen 90 dagen hebt geplaatst, klik je op de knop hieronder.

Hulp met een recente bestelling

Je verzendadres wijzigen

Je kunt het verzendadres wijzigen tot 2 uur nadat je een bestelling hebt geplaatst. Als er meer dan 2 uur voorbij is, vul je deze workflow in. Een medewerker neemt dan contact met je op via e-mail.

Je bestelling annuleren

Je kunt een bestelling annuleren tot 2 uur nadat je die hebt geplaatst.

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Klik op Printservice .
  3. Selecteer onder Eerdere bestellingen de bestelling die je wilt annuleren.
  4. Klik op Bestelling annuleren.

Geschatte bezorgdatums checken en je bestelling volgen

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Klik op Printservice .
  3. Zoek onder Eerdere bestellingen de bestelling die je wilt volgen.
  4. Klik op Volgen.

Je afdrukken vergelijken met de pdf van de bestelling

Check het pdf-bestand om er zeker van te zijn dat je de bestelling goed hebt ingediend.

Het pdf-bestand bekijken en downloaden:

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Klik op Printservice .
  3. Selecteer een bestelling onder Eerdere bestellingen.
  4. Klik op Meer Meer en dan Downloaden als pdf.

We kunnen je misschien niet helpen als je pdf een van deze problemen bevat:

• Ontbrekende of onjuiste titel
  • Onjuist bijgesneden foto's of omslag
  • Pagina's die ontbreken, dubbel aanwezig zijn of in de verkeerde volgorde staan
  • Foto's die vóór de aankoop zijn gemarkeerd als afbeeldingen met lage resolutie.

Neem contact met ons op als er problemen met je bestelling zijn die niet in de pdf-versie staan.

Een ontbrekende of beschadigde bestelling melden

Voorbeelden van dit soort beschadigingen zijn inktvlekken, gescheurde pagina's in fotoboeken, contrastvlekken of onverwachte lijnen op fotoafdrukken.

Als je bestelling is kwijtgeraakt in de post of als je een beschadigd artikel hebt gekregen, kun je een herdruk aanvragen of naar Foto's-support gaan om een Google-expert te e-mailen. Je moet zijn ingelogd op het account waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Wat je nog meer kunt doen

Een bestelling archiveren

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Klik op Printservice .
  3. Selecteer een eerdere bestelling onder Eerdere bestellingen.
  4. Klik bovenaan op Meer Meer en dan Archiveren.

Eerdere bestellingen opnieuw bestellen

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Klik op Printservice .
  3. Selecteer een bestelling onder Eerdere bestellingen.
  4. Klik op Nieuw concept maken.

Meer hulp

Als je hulp nodig hebt met andere problemen, neem je contact op met support om een Google-expert te e-mailen. Je moet zijn ingelogd op het account waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Tip: Er worden bepaalde account- en systeemgegevens naar Google gestuurd. Supportgesprekken en -chats kunnen worden opgenomen. We gebruiken deze gegevens om support te verbeteren, technische problemen op te lossen en onze producten en services te verbeteren, in overeenstemming met het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden.