Trobar fotos i vídeos que falten

En activar la còpia de seguretat, les teves fotos s'emmagatzemaran a photos.google.com.

Pas 1: comprova el teu compte

Pot ser que sembli que algunes fotos han desaparegut perquè fas servir un compte diferent.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu compte de Google.
  3. Toca Menú Menú.
  4. A la part superior, comprova si has iniciat la sessió amb el compte en què vas crear la còpia de seguretat de les fotos.

Pas 2: troba fotos d'altres aplicacions, com ara Facebook o Instagram

És possible que siguin a les carpetes del dispositiu.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part inferior, toca Àlbums.
  3. A "Fotos del dispositiu", comprova les carpetes del teu dispositiu.

Fes una còpia de seguretat de les carpetes del dispositiu per veure fotos d'altres aplicacions a la visualització de Fotos. Obtén informació sobre com crear una còpia de seguretat de les carpetes del dispositiu.

Provar altres maneres de trobar les teves fotos

Si et falten fotos i vídeos a l'aplicació Google Fotos, a continuació s'indiquen les possibles causes d'aquest fet, ordenades segons la seva probabilitat.

Si utilitzes una galeria diferent, però has tocat "Allibera espai" a Google Fotos

Si has tocat "Allibera espai" a Google Fotos, és possible que la foto o el vídeo s'hagi suprimit del dispositiu. Tot i això, pots trobar els elements suprimits a l'aplicació Google Fotos. Obtén informació sobre què passa quan alliberes espai del dispositiu.

Abans de suprimir qualsevol element del telèfon, assegura't que Google Fotos n'hagi pogut fer una còpia de seguretat. Obtén informació sobre com activar la còpia de seguretat.

Comprovar si la còpia de seguretat està activada

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Assegura't que has iniciat la sessió al compte correcte.
  3. A la part superior veuràs l'estat de la còpia de seguretat.

Si la còpia de seguretat està activada

• És possible que encara no s'hagi completat. Si hi diu "Còpia de seguretat pendent" o hi apareix un número, pot ser que sigui perquè encara no s'ha fet la còpia de seguretat de la foto.
  • És possible que s'hagi omès la còpia de seguretat de la foto en qüestió. Assegura't que els fitxers de les fotos i dels vídeos tinguin una mida que permeti crear-ne una còpia de seguretat. Obtén més informació sobre les mides de fitxer de què es pot fer còpia de seguretat.

Si la còpia de seguretat està desactivada

Si has suprimit una foto del dispositiu, pot ser que Google Fotos encara no n'hagués creat la còpia de seguretat. Si és així, és possible que no puguis recuperar-la.

Assegura't que s'ha creat una còpia de seguretat de les fotos i dels vídeos abans de suprimir-los del dispositiu. Obtén informació sobre com activar la còpia de seguretat.

Comprovar si s'ha suprimit una foto

• És possible que encara sigui a la paperera i que la puguis recuperar. Obtén informació sobre com restaurar una foto suprimida.
  • És possible que s'hagi suprimit permanentment. Si la foto fa més de 60 dies que és a la paperera, potser ja no està disponible.
  • És possible que s'hagi suprimit des d'una altra aplicació. Si utilitzes una altra galeria de fotos i n'has suprimit fotos, pot ser que la foto en qüestió se suprimís abans que Google Fotos en pogués fer la còpia de seguretat.

Trobar una foto arxivada

Si estàs cercant una foto que normalment no mires, pot ser que l'hagis arxivat. Obtén informació sobre l'arxiu.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Assegura't que has iniciat la sessió al compte correcte.
  3. A la part superior, toca Menú Menú i, a continuació, Arxiu.

Cercar una foto o un vídeo

Comprova si estàs utilitzant la data o les paraules clau correctes per cercar una foto o un vídeo perduts. A vegades, quan una foto s'escaneja o es descarrega des d'un dispositiu que té una configuració de data i hora incorrecta, és possible que la marca de temps sigui diferent. Obtén informació sobre com pots canviar les marques de temps de les fotos

Per trobar una foto o un vídeo que has afegit recentment a l'aplicació, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toca la barra de cerca.
  4. Als diferents tipus d'elements, toca Mostra'n més
  5. Toca Afegits fa poc

També pots seguir aquests passos per cercar una persona, un lloc o una cosa que surti a la foto:

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior, escriu el que vulguis trobar, com ara "gossos", "Barcelona" o algú que hagis etiquetat.

Si no hi ha cap resultat, prova el següent:

• Cerca mitjançant una paraula clau diferent.
  • Torna a cercar-la al cap de 3-5 dies. De vegades, les fotos no es poden cercar fins al cap d'un temps.
Assegura't que la funció Còpia de seguretat i sincronització estigui activada. Només es poden cercar les fotos de què s'hagi creat una còpia de seguretat. Activa la còpia de seguretat.