Trobar fotos i vídeos perduts

Quan actives la còpia de seguretat, les teves fotos s'emmagatzemen a photos.google.com.

Important:

Pas 1: comprova el teu compte

Pot semblar que algunes fotos desapareixen perquè ets en un altre compte.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la part superior, fes clic a la foto de perfil.
  4. Comprova si has iniciat la sessió al compte en què vas crear la còpia de seguretat de les fotos.

Pas 2: cerca fotos perdudes

Important:

1. A l'ordinador, obre "Afegits fa poc" a Google Fotos.
  2. Si la foto en qüestió no hi és, cerca-la i utilitza les dates o les paraules clau correctes. A la part superior, selecciona Cerca i escriu el que vulguis trobar, com ara "gossos" o "Barcelona", o si etiquetes les teves fotos, escriu el nom d'algú.
  3. Si no hi ha cap resultat, prova-ho amb paraules clau diferents o torna a fer la cerca al cap de 3-5 dies. De vegades, les fotos no es poden cercar fins al cap d'un temps.

Pas 3: comprova si s'ha suprimit la foto

• Si la foto encara és a la paperera, és possible que la puguis recuperar. Obtén informació sobre com pots restaurar una foto suprimida.
  • Si la foto és a la paperera durant més de 60 dies, és possible que se suprimeixi permanentment.
  • Si utilitzes una altra galeria o aplicació de fotos i hi suprimeixes fotos, pot ser que suprimeixis la foto abans que Google Fotos pugui crear-ne una còpia de seguretat.

Provar altres maneres de trobar les teves fotos

Comprovar si la còpia de seguretat està activada
  1. Al teu dispositiu, assegura't que has iniciat la sessió al compte correcte.
  2. A la part superior pots trobar l'estat de la còpia de seguretat.

Si la còpia de seguretat està activada

• Pot ser que la còpia de seguretat de la foto encara no s'hagi completat. Si veus el missatge "Esperant per crear la còpia de seguretat…" o un número al telèfon, vol dir que encara no s'ha creat la còpia de seguretat d'algunes fotos.
  • Assegura't que Google Fotos pot crear còpies de seguretat de les mides dels fitxers de les fotos i vídeos. Obtén més informació sobre les mides dels fitxers.

Si la còpia de seguretat està desactivada

Important: abans de suprimir fotos del dispositiu, assegura't que Google Fotos n'hagi pogut crear una còpia de seguretat. Obtén informació sobre com pots activar la còpia de seguretat.

Si suprimeixes una foto del dispositiu, és possible que no puguis recuperar-la. Google Fotos no crea còpies de seguretat de les teves fotos immediatament.

Trobar fotos d'aplicacions com Facebook o Instagram
Si no trobes una foto a Google Fotos, és possible que sigui a les carpetes del dispositiu. Només pots trobar les carpetes del dispositiu al teu telèfon.
  1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al dispositiu.
  2. A la part inferior, toca Biblioteca i després Àlbums.
  3. A "Fotos al dispositiu", comprova les carpetes del teu dispositiu.
Si crees una còpia de seguretat de les carpetes del dispositiu, trobaràs les fotos d'altres aplicacions a photos.google.com. Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de les carpetes del dispositiu.
Trobar una foto arxivada

Si no trobes una captura de pantalla o una foto que normalment no mires, és possible que sigui a l'arxiu. Obtén informació sobre l'arxiu.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Fes clic a Arxiu.