Foto's op een tv weergeven met Chromecast

Als je een Chromecast hebt, kun je je foto's en video's op een groter scherm weergeven.

Voordat u begint, moet u controleren of uw apparaat is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw Chromecast.

1. Open de Google Foto's-app .
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Casten  > selecteer uw Chromecast.
  3. Open een foto of video op uw apparaat om weer te geven op uw tv. U kunt van de ene foto naar de andere vegen om te wijzigen wat wordt weergegeven.

Als u het casten wilt stoppen, tikt u op Casten  > Verbinding verbreken.

Gerelateerde pagina's