Foto's op een tv weergeven met Chromecast

Als je een Chromecast hebt, kun je je foto's en video's op een groter scherm weergeven.

Stap 1: Instellen

1. Installeer de Chrome-browser op je computer als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Maak op de computer verbinding met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast.

Stap 2: Casten

1. Ga naar photos.google.com in Chrome.
  2. Klik op Meer Meer en dan Casten.
  3. Selecteer je Chromecast.

Op basis van je instellingen wordt je browsertabblad of hele computer op de tv weergegeven.

Als je wilt stoppen met casten, klik je op Meer Meer en dan Casten en dan Casten stoppen.

Gerelateerde pagina's