Foto's op een tv weergeven met Chromecast

Als je een Chromecast hebt, kun je je foto's en video's op een groter scherm weergeven.

Voordat je begint, moet je nagaan of je apparaat is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Selecteer de foto of het album dat je wilt casten en selecteer rechtsboven Casten .
  4. Selecteer je Chromecast.
  5. Open een foto of video op je apparaat om deze op je tv te tonen.
    • Je kunt van de ene foto naar de andere swipen om te wijzigen wat er wordt weergegeven.

Tik op Casten  en dan Verbinding verbreken als je wilt stoppen met casten.

Gerelateerde pagina's