Välj uppladdningsstorlek på dina foton och videor

Du kan ändra kvaliteten på dina foton och videor så att det passar dina önskemål eller för att frigöra utrymme på Google Drive.

1. Öppna photos.google.com/settings.
  2. Välj hög kvalitet eller originalkvalitet för framtida uppladdningar.

Hög kvalitet

• Obegränsat kostnadsfritt lagringsutrymme.
  • Foton komprimeras för att spara utrymme. Om ett foto är större än 16 MP, ändras storleken på det till 16 MP.
  • Du kan skriva ut 16 MP-foton i god kvalitet i storlekar upp till 60 x 40 centimeter.
  • Videor med högre upplösning än 1 080 p skaländras till HD 1 080 p. En video med 1 080 p eller lägre kommer att se ut nästan som originalet.

Originalkvalitet

Brenna är en Google Foto-expert och har skrivit den här sidan. Hjälp henne att förbättra den genom att lämna feedback nedan.