Kom godt i gang med Google Fotos

Når du automatisk sikkerhedskopierer dine billeder og videoer til din Google-konto, kan du finde dem på en hvilken som helst enhed. Få flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer billeder og videoer.

Trin 1: Åbn Fotos

Gå til Google Fotos. Hvis du ikke er logget ind på din Google-konto, skal du klikke på Gå til Google Fotos og logge ind.

Trin 2: Find dine billeder

Når du åbner Google Fotos, kan du se alle de billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret til din Google-konto. Få flere oplysninger om sikkerhedskopiering af billeder og videoer.

• Rul for at se alle dine billeder.
  • Ude til venstre kan du navigere i og gøre mere med dine billeder.

Find et mindeværdigt billede

Tænk på et mindeværdigt billede, der er sikkerhedskopieret til din Google-konto. Prøv at huske noget på billedet, f.eks. en hund, stranden, eller hvor du var.

1. Skriv navnet på noget, som er på billedet, f.eks. "strand", "hund" eller "Paris" i søgefeltet foroven.
  2. Tryk på Enter, og så kan du se billeder, der matcher din søgning.

Få flere oplysninger om, hvordan du finder ting på dine billeder.

Indstillinger for aktivitetsdata

Tilpas din Fotos-oplevelse yderligere til dig personligt

Indstillingen for personlig tilpasning giver Google Fotos mulighed for at vise dig minder, der er endnu mere tilpasset til dig personligt, baseret på, hvordan du interagerer med funktioner i Fotos. Fotos bruger oplysninger som f.eks. de typer minder, du ser eller springer over, til at tilpasse din oplevelse med minder yderligere til dig personligt.

Denne indstilling er som standard aktiveret, og du kan til enhver tid deaktivere den. Hvis indstillingen er deaktiveret, har du stadig adgang til alle dine billeder og videoer, og du kan bruge funktionerne i Fotos, men du vil ikke få yderligere personlig tilpasning baseret på din aktivitet.

Sådan slår du denne indstilling til eller fra:

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Tryk på Indstillinger øverst på siden.
  3. Aktivér eller deaktiver Personlig tilpasning baseret på aktivitet.

Tip! Hvis du deaktiverer Personlig tilpasning baseret på aktivitet, slettes de aktivitetsdata, der er blevet brugt til at tilpasse din oplevelse yderligere til dig personligt. Denne handling sletter ikke indhold som f.eks. billeder eller videoer og påvirker ikke din adgang til eksisterende Google Fotos-funktioner som f.eks. minder og kreationer.

Få flere oplysninger om nye funktioner i Google Fotos

Nye funktioner udrulles gradvist. Hvis du ikke kan finde en ny funktion, kan du prøve igen i løbet af de kommende uger. Hvis du stadig ikke kan finde en funktion, er den muligvis ikke tilgængelig i dit land eller din region på nuværende tidspunkt.

Tip! Hvis du stadig ikke kan finde en ny funktion eller gerne vil fortælle os, hvad du synes om Fotos-funktionerne, kan du sende os feedback. Vi kan desværre ikke give individuelle svar på feedback. Hvis du har et mere alvorligt problem eller vil rapportere misbrug, kan du få flere oplysninger om, hvordan du blokerer og rapporterer i Google Fotos.