Comença a utilitzar Google Fotos

Aprèn a utilitzar Google Fotos amb aquesta guia pas a pas. Hi podràs aprendre coses com ara:

• Com es cerquen fotos
  • Com s'afegeixen filtres
  • Com es restauren les fotos suprimides

Pas 1: obrir Fotos

1. Obre photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu compte de Google.

Pas 2: trobar fotos ràpidament

Quan obres Google Fotos, veus les fotos i els vídeos que tens al dispositiu. Si tens la funció "Còpia de seguretat i sincronització" activada, també veuràs qualsevol altre element que s'hagi sincronitzat amb la biblioteca de Google Fotos.

Trobar fotos

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Fotos Photos.
  3. Desplaça't cap avall per veure totes les teves fotos.

Trobar una foto memorable de fa temps

Pensa en una foto memorable que tinguis a l'ordinador. Prova de recordar-ne alguna cosa, com ara un gos, la platja o el lloc on eres.

1. Al quadre que hi ha a la part superior, escriu el nom d'alguna cosa que surti a la foto, com ara "platja", "gos" o "París".
  2. Prem la tecla retorn i veuràs fotos que coincideixin amb la teva cerca.

Obtén informació sobre com pots cercar persones, llocs i altres coses a les fotos.

Fes més coses amb les teves fotos

Afegir un filtre a una foto

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Fotos Photos.
  3. Selecciona una foto.
  4. A la part superior, fes clic a Edita Edita i, a continuació, Filtre Photo filters.
  5. Fes clic als filtres que hi ha a la dreta. Selecciona'n alguns per veure'n l'efecte.
  6. Consell: per ajustar-ne la intensitat, arrossega el punt blau per la barra de desplaçament.
  7. A la part superior, fes clic a Fet.

Si tens activada la funció "Còpia de seguretat i sincronització", les modificacions que facis se sincronitzen en tots els dispositius en què utilitzes Google Fotos, de manera que només cal fer els canvis un cop. Obtén informació sobre altres coses interessants que pots fer amb les fotos.

Compartir les fotos amb altres persones

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Fotos Photos.
  3. Obre una foto.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Comparteix Comparteix i, a continuació, Obtén l'enllaç i, a continuació, Copia.
  5. Utilitza una aplicació de correu electrònic o de missatgeria per enviar l'enllaç que acabes de copiar a algú altre.

Obtén més informació sobre altres maneres de compartir fotos i vídeos.

Suprimir fotos desenfocades o que no vols

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Fotos Photos
  3. Passa el cursor per sobre de la foto que vulguis suprimir i, a continuació, fes clic a Selecciona Fet. També pots seleccionar diverses fotos.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Suprimeix  i, a continuació, Mou a la paperera.

Si tens activada la funció "Còpia de seguretat i sincronització", els elements es mouen a la paperera en tots els dispositius en què utilitzes Google Fotos, de manera que només cal fer els canvis un cop. Obtén més informació sobre com pots suprimir fotos i vídeos.

Restaurar una foto

Suposem que canvies de parer i vols recuperar una foto.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Menú Menú i, a continuació,Paperera. Tots els elements que veus a la paperera es poden recuperar, però se suprimiran permanentment quan faci 60 dies que hi són.
  3. Passa el cursor per sobre de la foto que acabes de suprimir i, a continuació, fes clic a Selecciona Fet.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Restaura Restaura. La foto tornarà a estar disponible.

Obtén més informació sobre com pots restaurar fotos i vídeos.