Kom i gang med Google Foto

Når bildene og videoene dine sikkerhetskopieres automatisk til Google-kontoen din, kan du finne dem på en hvilken som helst enhet. Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer bilder og videoer.

Trinn 1: Åpne Foto

Gå til Google Foto. Hvis du ikke er logget på Google-kontoen din, klikker du på Gå til Google Foto og logger på.

Trinn 2: Finn bildene dine

Når du åpner Google Foto, finner du alle bildene og videoene som er sikkerhetskopiert til Google-kontoen din. Finn ut mer om sikkerhetskopiering av bilder og videoer.

• Rull nedover for å se alle bildene dine.
  • På venstre side finner du en måte du kan navigere gjennom og gjøre mer med bildene dine.

Finn et minneverdig bilde

Tenk på et minneverdig bilde som er sikkerhetskopiert til Google-kontoen din. Prøv å huske noe i bildet, for eksempel en hund, stranden eller hvor du var.

1. Skriv inn navnet på noe i bildet i søkefeltet øverst, for eksempel «strand», «hund» eller «Paris».
  2. Trykk på Enter for å finne bilder som samsvarer med søket ditt.

Finn ut hvordan du finner ting i bildene dine.

Innstillinger for aktivitetsdata

Gi Foto-opplevelsen et mer personlig preg

Med innstillingen for personlig tilpasning basert på aktivitet kan Google Foto vise deg enda mer personlig tilpassede minner basert på hvordan du bruker funksjonene i Foto. For å gi deg en mer personlig tilpasset opplevelse med minner bruker Foto informasjon som hvilke typer minner du ser eller hopper over.

Denne innstillingen er slått på som standard, men du kan slå den av når som helst. Hvis innstillingen er slått av, har du fortsatt tilgang til alle bildene og videoene dine, og du kan dra nytte av funksjonene i Foto, men du får ikke personlig tilpasning basert på aktiviteten din.

Slik slår du denne innstillingen på eller av:

1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger øverst.
  3. Slå Personlig tilpasning basert på aktivitet på eller av.

Tips: Hvis du slår av personlig tilpasning basert på aktivitet, slettes aktivitetsdataene som ble brukt til å tilpasse opplevelsen din. Denne handlingen sletter ikke innhold som bilder eller videoer, og den påvirker ikke tilgangen til eksisterende Google Foto-funksjoner som minner og komposisjoner.

Finn ut mer om nye funksjoner i Google Foto

Nye funksjoner lanseres gradvis. Hvis du ikke finner en ny funksjon, kan du komme tilbake i løpet av de neste ukene. Hvis du fortsatt ikke finner en funksjon, kan det hende den foreløpig ikke er tilgjengelig i landet eller regionen du bor i.

Tips: Hvis du fortsatt ikke finner en ny funksjon, eller hvis du vil fortelle oss hva du synes om Foto-funksjonene, kan du sende oss en tilbakemelding. Vi kan dessverre ikke gi individuelle svar på tilbakemeldinger. Hvis du har et mer alvorlig problem eller vil rapportere uriktig bruk, kan du finne ut hvordan du blokkerer og rapporterer i Google Foto.