Kuvien ja videoiden jakaminen

Voit jakaa kuvia, videoita, albumeita ja elokuvia kaikille kontakteillesi, myös muille kuin Google Kuvat ‑sovelluksen käyttäjille.

Ennen kuin aloitat

Keskustelussa jakaminen

Voit jakaa sisältöä kaikille, joilla on Google-tili, jos heidät on lisätty kontaktiluetteloosi. Voit jakaa myös lisäämällä puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. Google helpottaa jakamista ehdottamalla aikaisemman yhteydenpitosi perusteella henkilöitä, joille jakaa.

Jos kontaktin puhelinnumeroa ei ole liitetty hänen Google-tiliinsä, voit auttaa häntä löytämään sinut ja ottamaan sinuun yhteyttä. Jos kontaktilla ei ole Google-tiliä, voit lähettää hänelle linkin tai jakaa jollain muulla sovelluksella.

Jakaminen keskustelussa:

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus  mobiililaitteella.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse kuva, albumi tai video.
  4. Valitse Jaa Jaa.
  5. Valitse "Lähetä Google Kuvissa" ‑kohdasta henkilöt, joille haluat jakaa.
    • Jaa yksittäiselle henkilölle napauttamalla hänen nimeään.
    • Voit hakea tiettyä henkilöä napauttamalla Hae . Kirjoita hänen nimensä, puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa.
    • Voit jakaa useammalle henkilölle valitsemalla useita henkilöitä.
      • (Valinnainen) Voit lisätä jakamasi sisällön yhteyteen myös tekstiä.
  6. Jaa valitsemalla Lähetä. Tämä toiminto luo keskusteluketjun, johon sinä ja henkilöt, joille olet jakanut, voitte lisätä muitakin kuvia, videoita, kommentteja ja tykkäyksiä ajan kuluessa.

Huom. Keskusteluissa voi olla enintään 20 000 kuvaa.

Voit myös jakaa koko kirjastosi automaattisesti toiselle henkilölle.

Jaetun albumin luominen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus  mobiililaitteella.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse vasemmasta valikosta Kuvat.
  4. Valitse kuvia, albumeita tai videoita albumiin.
  5. Valitse yläreunasta Luo Lisää
  6. Kirjoita albumin nimi.
  7. Kun albumi on valmis, valitse Jaa Jaa
  8. Valitse, keille haluat jakaa albumin.

Tärkeää:

• Kun jaat kuviasi tai albumeitasi, henkilöt, joille jaat, saavat linkin. Jakamasi albumi tai kuvat näkyvät kaikille, joille linkki on jaettu.
  • Jos jaat albumin, jossa on käytössä automaattinen kuvien tai kasvoryhmien lisääminen, automaattisesti lisätyt kuvat näkyvät kaikille käyttäjille, joilla on linkki albumiin.

Linkin lähettäminen tai jakaminen muihin sovelluksiin

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvatmobiililaitteella.
  2. Valitse kuva, albumi tai video.
  3. Valitse Jaa Jaa.
  4. Valitse kohdan Jaa sovelluksiin alta sovellus, johon haluat jakaa. Lisää sovelluksia näet pyyhkäisemällä vasemmalle.
  5. Luo ja jaa linkki valitsemalla Luo linkki.

Albumi näkyy kaikille, joille linkki on jaettu. Lue lisää jakamisasetusten muuttamisesta.

Mitä tapahtuu, kun jaat sisältöä

• Kun lähetät kontaktille Google Kuvissa:
    • Kontaktit, joille jaoit, saavat sovelluksen sisäisen ilmoituksen ja erillisen ilmoituksen sovellukselta. Jaetut kohteet näkyvät heidän Jakaminen-välilehdellään.
    • Kun jaat heille uuden albumin tai keskustelun, he saavat myös sähköposti-ilmoituksen.
    • Albumiin lisätään heidän profiilikuvansa tai yleinen profiilikuva, joka näkyy vaaleana, kunnes henkilö klikkaa linkkiä ja näkee albumin.
    • Kun henkilö katsoo albumia tai keskustelua, hänen profiilikuvansa tai geneerinen profiilikuva näkyy hänen viimeksi katsomiensa kuvien, kommenttien tai tykkäysten aktiivisuusnäkymässä.
    • Jos henkilö liittyy jaettuun albumiin tai jos hän lisää tykkäyksen, kommentin tai kuvan jaettuun albumiin, hänen profiilikuvansa vaihtuu hänen Google-tilinsä profiilikuvaksi.
  • Kun lisäät kuvia tai videoita albumeihin tai keskusteluihin, profiilikuvasi näkyy viimeksi lisäämiesi kuvien vieressä.
  • Jos jaat videon, joka on kuvattu kokonaan tai osittain hidastettuna, muut saattavat nähdä minkä tahansa videon osan hitaammalla nopeudella omalla videosoittimellaan.

Mitä tapahtuu, kun sinulle jaetaan sisältöä?

Jos kontakti ei voi jakaa mediasisältöään, voit auttaa häntä löytämään sinut ja ottamaan sinuun yhteyttä.
  • Saat sähköposti-ilmoituksen, kun joku jakaa albumin tai keskustelun kanssasi.
  • Jos käytät jo Google Kuvia, saat sovelluksen sisäisen ilmoituksen ja erillisen laitteen ilmoituksen. Jaettu sisältö näkyy Jakaminen-välilehdelläsi.
  • Kun katsot albumia tai keskustelua, profiilikuvasi tai geneerinen profiilikuva korostetaan albumissa. Profiilikuva näkyy viimeksi katsomiesi kuvien, kommenttien ja tykkäysten kohdalla.
  • Jos liityt jaettuun albumiin tai jos lisäät tykkäyksen, kommentin tai kuvan jaettuun albumiin tai keskusteluun, Google-tilisi profiilikuva näkyy tekemäsi toiminnon kohdalla.
  • Jos uskot jonkun lähettävän sinulle roskasisältöä, voit estää henkilön tai tehdä hänestä ilmoituksen. Katso, kuka voi jakaa sinulle sisältöä.

Omien keskustelujen ja albumien hallinnointi

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus  mobiililaitteella.
  2. Napauta alareunasta Jakaminen.
  3. Voit käyttää jaettuja albumeita ja jakamistoimintoja, kuten kommentteja ja viimeksi lisättyjä kuvia. Uusi jakamistoiminto näkyy lihavoituna.

Jos et löydä etsimääsi, klikkaa Näytä lisää

Albumin tarkistaminen

1. Avaa jakamasi albumi.

2. Valitse Valikko ja sitten Asetukset.

Albumista tai keskustelusta poistuminen

Kun poistut jaetusta albumista tai keskustelusta, kaikki lisäämäsi kuvat, videot, kommentit ja tykkäykset poistetaan.

Albumista poistuminen:

1. Klikkaa albumia.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää ja sitten Poistu albumista.

Keskustelusta poistuminen:

1. Klikkaa keskustelua.
  2. Valitse yläreunasta keskustelussa olevien henkilöiden nimien vierestä ja sitten.
  3. Valitse nimesi vierestä Poistu.

Kohteiden poistaminen jaetuista albumeista ja keskusteluista

Voit poistaa keskusteluihin ja jaettuihin albumeihin lisäämiäsi kuvia, videoita, kommentteja ja tykkäyksiä.

Kuvien ja videoiden poistaminen:

1. Klikkaa kuvaa tai videota jaetussa albumissa tai keskusteluketjussa.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää ja sitten Poista.

Kommenttien ja tykkäysten poistaminen:

1. Klikkaa kommenttia tai tykkäystä jaetussa albumissa tai keskusteluketjussa.
  2. Valitse Poista.