Compartir fotos i vídeos

Pots compartir fotos, vídeos, vídeos de moments i àlbums amb qualsevol dels teus contactes, encara que no facin servir l'aplicació Google Fotos.

Compartir fotos i vídeos en una conversa

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Col·loca el cursor a sobre d'una foto o d'un vídeo i fes clic a Selecciona Fet.
  4. Fes clic a Comparteix Comparteix.
  5. A "Envia per Google Fotos", selecciona les persones amb qui vols compartir l'element.
    • Per compartir-lo amb una sola persona, fes clic al seu nom.
    • Per cercar algú concret, fes clic a Cerca . Introdueix-ne el nom, el número de telèfon o l'adreça electrònica.
    • Per compartir l'element amb un grup, fes clic a Grup nou i selecciona diverses persones.
    • Per facilitar la compartició, Google suggereix persones amb qui compartir contingut en funció de les teves interaccions.
  6. Opcional: escriu un missatge que acompanyi el contingut multimèdia compartit.
  7. Fes clic a Envia.

Consell: les converses tenen un límit de 20.000 fotos.

Crear un àlbum compartit

Important: quan comparteixes un àlbum, tothom que hi tingui accés pot veure les fotos i afegir-hi elements. Obtén informació sobre com pots augmentar la privadesa de les teves fotos amb els controls de compartició.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A l'esquerra, fes clic a Fotos.
  4. Col·loca el cursor a sobre d'una foto o d'un vídeo i fes clic a Selecciona Fet.
  5. A la part superior, fes clic a Afegeix fotos a un àlbum o crea'n un de nou Afegeix.
  6. Fes clic a Àlbum compartit i, a continuació, Àlbum compartit nou.
  7. Introdueix un títol per a l'àlbum.
  8. A la part superior dreta, fes clic a Comparteix.
  9. Selecciona amb qui vols compartir l'àlbum i fes clic a Envia Envia.
Enviar un enllaç o compartir elements mitjançant altres aplicacions

Important: quan comparteixes un enllaç a les teves fotos, tothom que el tingui pot veure-les. Obtén informació sobre com pots augmentar la privadesa de les teves fotos amb els controls dels àlbums compartits.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Col·loca el cursor a sobre d'una foto o d'un vídeo i fes clic a Selecciona Fet
  4. Per enviar un enllaç, fes clic a Comparteix Comparteix.
  5. Tria com vols compartir l'enllaç.
    • Per compartir un enllaç, fes clic a Crea un enllaç.
    • Per compartir l'element mitjançant altres aplicacions, tria l'aplicació que vols fer servir.

Gestionar i revisar els àlbums i les converses o sortir-ne

Cercar àlbums i converses que has compartit
  1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Compartició . Hi trobaràs els àlbums compartits, les converses i l'activitat de compartició, com ara comentaris i fotos afegides recentment.
Sortir d'un àlbum

Important: si surts d'un àlbum compartit, se suprimiran tots els vídeos, els comentaris, els m'agrades i les fotos que hi hagis afegit.

1. Fes clic a l'àlbum.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i, a continuació, Surt de l'àlbum.
Sortir d'una conversa

Important: si surts d'una conversa, se suprimiran tots els vídeos, els comentaris, els m'agrades i les fotos que hi hagis afegit.

1. Fes clic a la conversa.
  2. A la conversa, fes clic a la inicial o la icona del teu compte.
  3. Al costat del teu nom, fes clic a Surt.

Suprimir persones o elements d'àlbums i de converses

Suprimir algú d'un àlbum

Important: has de ser el propietari de l'àlbum per poder suprimir-ne algú.

1. Obre l'àlbum del qual vulguis suprimir algú.
  2. Fes clic a Més Més i, a continuació, Opcions.
  3. Desplaça't per cercar el contacte que vols suprimir.
  4. Fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix aquesta persona.
Suprimir fotos i vídeos
  1. En una conversa o un àlbum compartit, fes clic a la foto o al vídeo.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.
Suprimir comentaris i m'agrades
  1. En una conversa o un àlbum compartit, fes clic a la data que hi ha al costat del comentari o del m'agrada.
  2. Fes clic a Suprimeix.

Informació sobre què passa quan comparteixes fotos i vídeos

Quan envies elements a un contacte a Google Fotos:

• Les persones en qüestió reben una notificació automàtica i una notificació a l'aplicació. Si és una conversa o un àlbum nous, reben una notificació per correu electrònic.
  • Els elements compartits es mostren a la pàgina Compartició.
  • S'afegeix la foto o inicial de perfil del seu compte a l'àlbum o a la conversa i es mostrarà atenuada fins que no els hagin vist.
  • Quan hagin vist l'àlbum o la conversa, es mostrarà la foto o inicial de perfil del seu compte a la visualització d'activitat al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que han vist més recentment.
  • Si s'uneixen a un àlbum compartit o una conversa o hi afegeixen m'agrades, comentaris o fotos, la seva imatge de perfil es canvia per la foto o inicial de perfil del seu compte.
  • Si edites una foto que havies compartit anteriorment mitjançant la compartició d'enllaços, és possible que les persones puguin veure temporalment la versió no editada a través de l'enllaç original.
Quan afegeixes fotos o vídeos a converses o àlbums compartits
  • El teu nom de perfil es mostrarà en totes les fotos que afegeixis.
  • La foto o inicial de perfil del teu compte es mostrarà al costat de les darreres fotos que hagis afegit.
  • Si comparteixes un vídeo que has gravat completament o parcialment a càmera lenta, els espectadors podran mirar qualsevol part del vídeo a una velocitat més lenta al seu reproductor.
Quan algú comparteix un àlbum o una conversa amb tu

Important: si creus que algú t'està enviant contingut brossa o infringeix altres polítiques d'ús abusiu, pots bloquejar aquesta persona o informar-ne. Obtén més informació sobre les nostres polítiques d'ús abusiu.

• Rebràs una notificació automàtica i una notificació a l'aplicació. Si es tracta d'una conversa o un àlbum nous, rebràs una notificació per correu electrònic.
  • L'element compartit es mostrarà a la pàgina Compartició.
  • Quan hagis vist l'àlbum o la conversa, la foto o inicial de perfil del teu compte s'il·luminarà i es mostrarà al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que has vist més recentment.
  • Si t'uneixes a una conversa o a un àlbum compartit o hi afegeixes m'agrades, comentaris o fotos, la foto o inicial de perfil del teu compte es mostrarà al costat de l'acció que has dut a terme.
  • Si algú edita una foto després d'haver-ne compartit l'enllaç amb tu, és possible que la compartició d'enllaços original no s'actualitzi immediatament a la versió nova de la foto.
Desar fotos i vídeos compartits amb tu

Quan deses una foto o un vídeo que s'ha compartit amb tu, en reps una còpia a la teva biblioteca. Qualsevol canvi que es faci a la foto compartida original després de desar-la no s'aplicarà a la còpia desada. Les fotos i els vídeos desats compten per a la teva quota, tret de determinats casos de la compartició amb col·laborador. Obtén més informació sobre la compartició amb col·laborador.

Per trobar fotos o vídeos a l'aplicació Galeria del dispositiu, els has de baixar. Obtén informació sobre com pots baixar fotos o vídeos.

Per desar les fotos i els vídeos compartits amb tu en una conversa:

1. A la conversa, desplaça't fins a la foto o fins al vídeo que vulguis desar.
  2. A sota de la foto o del vídeo, fes clic a Desa .

En un àlbum compartit, pots:

• Desar una foto o un vídeo a la teva biblioteca: a l'àlbum, fes clic a la foto o al vídeo que vulguis desar. A la part superior, fes clic a Desa.
  • Desar totes les fotos i tots els vídeos d'un àlbum a la teva biblioteca: a l'àlbum, a la part superior dreta, fes clic a Desa .
  • Desar un àlbum a la pestanya Àlbums: a l'àlbum, fes clic a Més i, a continuació, Mostra a Àlbums.

Consell: quan deses un àlbum compartit a la pestanya Àlbums, hi reps una còpia de l'àlbum. No es desa el contingut de l'àlbum a la biblioteca.