Compartir fotos i vídeos

Pots compartir fotos, vídeos, àlbums i pel·lícules amb qualsevol dels teus contactes, encara que no facin servir l'aplicació Google Fotos.

Compartir elements en una conversa

Pots compartir elements directament amb qualsevol persona que tingui un Compte de Google si forma part dels teus contactes o bé cercant la seva adreça electrònica o el seu número de telèfon. Per a la resta de casos, pots crear un enllaç per compartir.

Si el número de telèfon del contacte no està associat al seu Compte de Google, pots ajudar-lo a trobar-te i a connectar amb tu. Si el contacte no té cap Compte de Google, pots enviar-li un enllaç o compartir els elements amb una altra aplicació.

Per compartir elements amb altres persones en una conversa, segueix aquests passos:

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la foto o el vídeo que vulguis compartir, fes clic a Selecciona Fet.
  4. Fes clic a Comparteix Comparteix.
  5. A "Envia a Google Fotos", selecciona les persones amb qui vols compartir l'element.
    • Per compartir-lo amb una sola persona, fes clic al seu nom.
    • Per cercar algú concret, fes clic a Cerca . Introdueix-ne el nom, el número de telèfon o l'adreça electrònica.
    • Per compartir l'element amb més d'una persona, selecciona diversos usuaris.
      • (Opcional) Afegeix un missatge que acompanyi el contingut multimèdia compartit.
  6. Per compartir-lo, fes clic a Envia.D’aquesta manera, es crearà una conversa on tu i les persones amb qui has compartit elements podreu afegir més fotos, vídeos, comentaris i m'agrades amb el pas del temps.

Nota: les converses tenen un límit de 20.000 fotos.

També pots compartir automàticament tota la biblioteca amb algú.

Crear un àlbum compartit

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Al menú de l'esquerra, fes clic a Fotos.
  4. En cada foto o vídeo que vulguis compartir, fes clic a Selecciona Fet
  5. A la part superior, fes clic a Afegeix
  6. Introdueix un títol per a l'àlbum.
  7. Quan hagis acabat l'àlbum, fes clic a Comparteix Comparteix.
  8. Selecciona amb qui vols compartir l'àlbum.

Important:

Enviar un enllaç o compartir elements amb altres aplicacions

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Col·loca el cursor a sobre d'una foto o d'un vídeo i fes clic a Selecciona Fet. També pots seleccionar altres elements o obrir un àlbum o una pel·lícula.
    • Per enviar un enllaç, fes clic a Comparteix Comparteix i després Crea un enllaç.
    • Per compartir elements amb altres aplicacions, fes clic a Comparteix Comparteix.A continuació, tria l’aplicació amb la qual ho vols compartir.

Tothom que té l'enllaç compartit pot consultar l'àlbum. Obtén informació sobre com pots canviar les opcions de compartició.

Què passa quan comparteixes elements

• Quan envies elements a un contacte a Google Fotos:
    • Els contactes amb qui has compartit elements rebran una notificació a l'aplicació i una notificació automàtica de l'aplicació. Els elements compartits es mostren a la pàgina Compartit.
    • Si hi comparteixes una conversa nova o un àlbum nou, també reben una notificació per correu electrònic.
    • S'afegeix la inicial o la foto de perfil del seu compte a l’àlbum o a la conversa i es mostrarà atenuada fins que no els hagin vist.
    • Quan hagin vist l'àlbum o la conversa, es mostrarà la inicial o la foto de perfil del seu compte a la visualització d'activitat al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que han vist més recentment.
    • Si s’uneixen a un àlbum compartit o afegeixen m'agrades, comentaris o fotos a àlbums compartits o converses, la seva imatge de perfil es canvia per la inicial o la foto de perfil del seu compte.
  • Quan afegeixes fotos o vídeos a àlbums o converses, la inicial o la foto de perfil del teu compte es mostra al costat de les fotos que has afegit més recentment.
  • Si comparteixes un vídeo que has gravat completament o parcialment a càmera lenta, és possible que altres persones vegin qualsevol part del vídeo a una velocitat més lenta al seu reproductor.

Què passa quan algú comparteix elements amb tu

Si el teu contacte no pot compartir amb tu un element multimèdia, pots ajudar-lo a trobar-te i a connectar amb tu.
  • Quan algú comparteixi un àlbum o una conversa amb tu, rebràs un correu electrònic.
  • Si ja utilitzes Google Fotos, també rebràs una notificació a l'aplicació i una notificació automàtica, i el contingut es mostrarà a la pàgina Compartit.
  • Quan hagis vist l'àlbum o la conversa, la inicial o la foto de perfil del teu compte s'il·luminarà i es mostrarà al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que has vist més recentment.
  • Si t'uneixes a un àlbum compartit o afegeixes m'agrades, comentaris o fotos en àlbums compartits o converses, la inicial o la foto de perfil del teu compte es mostrarà al costat de l'acció que has dut a terme.
  • Si creus que algú t'està enviant contingut brossa, pots bloquejar aquesta persona o informar-ne. Obtén més informació sobre qui pot compartir elements amb tu.

Gestionar converses i àlbums

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part superior, fes clic a Compartició quadre d.
  3. Hi pots trobar els àlbums compartits, les converses i l'activitat compartida, com ara comentaris i fotos afegides recentment. L'activitat nova es mostrarà en negreta.

Si no trobes allò que cerques, desplaça't fins al final i fes clic a Mostra'n més.

Revisar un àlbum

1. Obre l'àlbum que has compartit.

2. Fes clic a Més Més i després Opcions.

Sortir d'un àlbum o d'una conversa

Si surts d'una conversa o d'un àlbum compartit, se suprimiran tots els vídeos, els comentaris, els m'agrades i les fotos que hi hagis afegit.

Per sortir d'un àlbum, segueix aquests passos:

1. Fes clic a l'àlbum.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i després Surt de l'àlbum.

Per sortir d'una conversa, segueix aquests passos:

1. Fes clic a la conversa.
  2. A la part superior, fes clic a i després al costat dels noms dels participants de la conversa.
  3. Al costat del teu nom, fes clic a Surt.

Suprimir algú d'un àlbum

Has de ser el propietari de l'àlbum per poder suprimir-ne algú.

1. Obre l'àlbum que vulguis.
  2. Fes clic a Més Més i després Opcions.
  3. Desplaça't per cercar el contacte que vols suprimir.
  4. Fes clic a Més Més i després Suprimeix aquesta persona.

Suprimir elements de converses i àlbums compartits

Pots suprimir fotos, vídeos, comentaris i m'agrades que hagis afegit a converses i àlbums compartits.

Per suprimir fotos i vídeos, segueix aquests passos:

1. En una conversa o un àlbum compartit, fes clic a la foto o al vídeo.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i després Suprimeix.

Per suprimir comentaris i m'agrades, segueix aquests passos:

1. En una conversa o un àlbum compartit, fes clic al comentari o al m'agrada.
  2. Fes clic a Suprimeix.