Compartir fotos i vídeos

Pots compartir fotos, vídeos, àlbums i pel·lícules amb qualsevol dels teus contactes, encara que no facin servir l'aplicació Google Fotos.

Compartir elements en una conversa

Pots compartir elements amb qualsevol persona que tingui un Compte de Google si forma part dels teus contactes o bé cercant la seva adreça electrònica o el seu número de telèfon. Per facilitar la compartició, Google suggereix persones amb qui compartir contingut en funció de les teves interaccions.

Si el número de telèfon del contacte no està associat al seu Compte de Google, pots ajudar-lo a trobar-te i a connectar amb tu. Si el contacte no té cap Compte de Google, pots enviar-li un enllaç o compartir-hi elements amb una altra aplicació.

Per compartir elements amb altres persones en una conversa, segueix aquests passos:

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. A la foto o el vídeo que vulguis compartir, fes clic a Selecciona Fet.
  4. Fes clic a Comparteix Comparteix.
  5. A "Envia a Google Fotos", selecciona les persones amb qui vols compartir l'element.
    • Per compartir-ho amb una sola persona, fes clic al seu nom.
    • Per cercar algú concret, fes clic a Cerca . Introdueix-ne el nom, el número de telèfon o l'adreça electrònica.
    • Per compartir l'element amb més d'una persona, selecciona diversos usuaris.
      • (Opcional) Afegeix un missatge que acompanyi el contingut compartit.
  6. Per compartir-lo, fes clic a Envia.D’aquesta manera, es crearà una conversa on tu i les persones amb qui has compartit elements podreu afegir més fotos, vídeos, comentaris i m'agrades amb el pas del temps.

Nota: les converses tenen un límit de 20.000 fotos.

També pots compartir automàticament tota la biblioteca amb algú.

Crear un àlbum compartit

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Al menú de l'esquerra, fes clic a Fotos.
  4. En cada foto o vídeo que vulguis compartir, fes clic a Selecciona Fet.
  5. A la part superior, fes clic a Crea Afegeix.
  6. Introdueix un títol per a l'àlbum.
  7. Quan hagis acabat l'àlbum, fes clic a Comparteix Comparteix.
  8. Selecciona amb qui vols compartir l'àlbum.

Important:

• Pots compartir elements directament amb qualsevol persona que tingui un Compte de Google si forma part dels teus contactes o bé cercant la seva adreça electrònica o el seu número de telèfon. En cas contrari, pots crear un enllaç per compartir.
  • Quan comparteixes fotos o àlbums, s'envia un enllaç a les persones amb qui els comparteixes. Qualsevol persona que tingui aquest enllaç pot veure l'àlbum o les fotos que hagis compartit.
  • Si comparteixes un àlbum que afegeix automàticament fotos de grups de cares, tothom que tingui l'enllaç a l'àlbum pot veure-les a mesura que s'hi afegeixen.

Enviar un enllaç o compartir elements amb altres aplicacions

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Col·loca el cursor a sobre d'una foto o d'un vídeo i fes clic a Selecciona Fet. També pots seleccionar altres elements o obrir un àlbum o una pel·lícula.
    • Per enviar un enllaç, fes clic a Comparteix Comparteix i, a continuació, Crea un enllaç.
    • Per compartir elements amb altres aplicacions, fes clic a Comparteix Comparteix.A continuació, tria l’aplicació amb la qual ho vols compartir.

Tothom que té l'enllaç compartit pot consultar l'àlbum. Obtén informació sobre com pots canviar les opcions de compartició.

Què passa quan comparteixes elements

• Quan envies elements a un contacte a Google Fotos:
    • Els contactes amb qui has compartit elements rebran una notificació a l'aplicació i una notificació automàtica de l'aplicació. Els elements compartits es mostren a la pestanya "Compartit".
    • Si hi comparteixes una conversa nova o un àlbum nou, també reben una notificació per correu electrònic.
    • S'afegeix la imatge de perfil del contacte o una imatge de perfil genèrica a l’àlbum o a la conversa i es mostra atenuada fins que no ho consulten.
    • Quan hagin consultat l'àlbum o la conversa, es mostrarà la seva imatge de perfil o una imatge de perfil genèrica a la visualització d'activitat al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que han consultat més recentment.
    • Si s’uneixen a un àlbum compartit o afegeixen m'agrades, comentaris o fotos a àlbums compartits o converses, la seva imatge de perfil es canvia per la del seu Compte de Google.
  • Quan afegeixes fotos o vídeos a àlbums o converses, la imatge de perfil es mostra al costat de les fotos que has afegit més recentment.
  • Si comparteixes un vídeo que has gravat completament o parcialment a càmera lenta, és possible que altres persones vegin qualsevol part del vídeo a una velocitat més lenta al seu reproductor.

Què passa quan algú comparteix elements amb tu

Si el teu contacte no pot compartir amb tu un element multimèdia, pots ajudar-lo a trobar-te i a connectar amb tu.
  • Quan algú comparteixi un àlbum o una conversa amb tu, rebràs un correu electrònic.
  • Si ja utilitzes Google Fotos, també rebràs una notificació a l'aplicació i una notificació automàtica, i el contingut es mostrarà a la pestanya d'elements compartits.
  • Quan consultis l'àlbum o la conversa, la teva imatge de perfil o una imatge de perfil genèrica s'il·luminarà i es mostrarà al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que has consultat més recentment.
  • Si t'uneixes a un àlbum compartit o afegeixes m'agrades, comentaris i fotos a àlbums compartits o converses, la imatge de perfil del teu Compte de Google es mostrarà al costat de l'acció que has dut a terme.
  • Si creus que algú t'està enviant contingut brossa, pots bloquejar aquesta persona o informar-ne. Obtén més informació sobre qui pot compartir elements amb tu.

Gestionar converses i àlbums

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Comparteix.
  3. Hi pots trobar els àlbums compartits, les converses i l'activitat compartida, com ara comentaris i fotos afegides recentment. L'activitat nova es mostrarà en negreta.

Si no trobes allò que cerques, desplaça't fins al final i fes clic a Mostra'n més.

Revisar un àlbum

1. Obre l'àlbum que has compartit.

2. Fes clic a Menú Més i, a continuació, Opcions.

Sortir d'un àlbum o d'una conversa

Si surts d'una conversa o d'un àlbum compartit, se suprimiran tots els vídeos, els comentaris, els m'agrades i les fotos que hi hagis afegit.

Per sortir d'un àlbum, segueix aquests passos:

1. Fes clic a l'àlbum.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i, a continuació, Surt de l'àlbum.

Per sortir d'una conversa, segueix aquests passos:

1. Fes clic a la conversa.
  2. A la part superior, fes clic a i, a continuació, al costat dels noms dels participants de la conversa.
  3. Al costat del teu nom, fes clic a Surt.

Suprimir elements de converses i àlbums compartits

Pots suprimir fotos, vídeos, comentaris i m'agrades que hagis afegit en converses i àlbums compartits.

Per suprimir fotos i vídeos, segueix aquests passos:

1. En una conversa o un àlbum compartit, fes clic a la foto o al vídeo.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Per suprimir comentaris i m'agrades, segueix aquests passos:

1. En una conversa o un àlbum compartit, fes clic al comentari o al m'agrada.
  2. Fes clic a Suprimeix.