Find kreationer

Vigtigt! I Google Fotos har du nu større kontrol over, hvilke typer videoer du kan oprette med videoer med højdepunkter. På photos.google.com viil videoer med højdepunkter erstatte film.

Lav videoer med højdepunkter

Med Google Fotos kan du hurtigt oprette videoer med højdepunkter fra dine mindeværdige øjeblikke. Vælg de personer, steder, temaer eller datoer, du vil medtage. Der oprettes automatisk en video med højdepunkter til dig.

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Vælg Værktøjer.
  3. Under "Opret ny" skal du vælge Video med højdepunkter og derefter Ny video med højdepunkter.
  4. Vælg emnet til din video med højdepunkter.
    • Med søgning: I søgefeltet skal du skrive et par ord om de personer, steder, temaer eller datoer, der skal medtages i din video med højdepunkter. F.eks. "Fødselsdato", "Museum" eller "Japan".
    • Med foreslåede personer, steder og tidsrammer: Vælg "Hvem", "Hvor", "Hvornår" og meget andet blandt de foreslåede elementer.
  5. Klik på Næste foroven.
  6. Klik på Save [Gem].

Tip! Hvis du ikke kan finde de personer eller den tidsramme, du gerne vil have, i forslagene, skal du klikke på Tilføj person person add eller Datointerval date range.

Lav en video med højdepunkter manuelt

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Vælg Værktøjer til venstre.
  3. Under "Opret ny" skal du vælge Video med højdepunkter og derefter Ny video med højdepunkter.
  4. Klik på eller vælg billeder for at vælge de billeder og videoer, du vil have i videoen med højdepunkter
  5. Vælg dine billeder eller videoer.
  6. Klik på Opret foroven.
  7. Klik på Gem, når du er færdig.
  8. Hvis du vil se din video med højdepunkter, skal du klikke på Afspil Spil eller vente på at få en notifikation, når videoen med højdepunkter er klar.

Rediger en video med højdepunkter

1. Klik på Rediger Rediger på din video med højdepunkter.
    • Skift musik: Klik på Musik .
    • Omarranger klip: Klik på et filmklip og hold det nede for at trække det til en anden lokation i rækkefølgen. .
    • Fjern klip: Ud for det klip, du vil fjerne, skal du trykke på Mere Mere og derefter Fjern.
  2. Klik på Gem, når du er færdig.

Hvis du sletter billeder eller videoer fra Google Fotos:

• Hvis du sletter et billede eller en video, som er inkluderet i en af dine videoer med højdepunkter, forbliver billedet eller videoen i videoen med højdepunkter, medmindre du redigerer den pågældende video med højdepunkter.
  • Hvis du redigerer en video med højdepunkter, der indeholder et billede eller en video, som er blevet slettet, fjernes det pågældende element automatisk fra videoen med højdepunkter.

Sådan sletter du billeder eller videoer.

Opret animationer

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Hold markøren over et billede, og klik på det flueben, der vises.
  3. Vælg op til 49 billeder mere.
  4. Klik på Opret ny Opret øverst til højre.
  5. Vælg Animation.

Find dine fremhævede videoer og animationer

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Til venstre skal du klikke på Udforsk og derefter Film eller Animationer.