Descobrir creacions

Important: a Google Fotos, ara tens més control sobre els tipus de vídeos que pots crear amb els vídeos de moments. A photos.google.com, els vídeos de moments substitueixen les pel·lícules.

Crear vídeos de moments

Amb Google Fotos, pots crear ràpidament vídeos amb els teus moments memorables. Selecciona les persones, els llocs, els temes o les dates que vulguis incloure-hi i se't crearà automàticament un vídeo de moments.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Selecciona Utilitats.
  3. A "Crea", selecciona Vídeo de moments i, a continuació, Vídeo de moments nou.
  4. Tria el tema del vídeo de moments.
    • Amb la cerca: al quadre de cerca, escriu unes quantes paraules sobre les persones, els llocs, els temes o les dates que vols incloure al vídeo de moments. Per exemple, "Aniversari", "Museu" o "Japó".
    • Amb suggeriments de persones, llocs i períodes de temps: entre els elements suggerits, selecciona "Qui", "On", "Quan" i més.
  5. A la part superior, fes clic a Següent.
  6. Fes clic a Desa.

Consell: si no trobes als suggeriments les persones o el període de temps que vols, fes clic a Afegeix una persona person add o Interval de dates date range.

Crear un vídeo de moments manualment

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A l'esquerra, selecciona Utilitats.
  3. A "Crea", selecciona Vídeo de moments i, a continuació, Vídeo de moments nou.
  4. Per triar les fotos i els vídeos que vols incloure al vídeo de moments, selecciona fotos o fes-hi clic.
  5. Selecciona les fotos o els vídeos que vulguis.
  6. A la part superior, fes clic a Crea.
  7. Quan acabis, fes clic a Desa.
  8. Per veure el vídeo de moments, fes clic a Reprodueix Reprodueix o espera que se't notifiqui quan estigui llest.

Editar un vídeo de moments

1. Al vídeo de moments, fes clic a Edita Edita.
    • Per canviar la música, fes clic a Música .
    • Per reordenar els clips, mantén-ne premut un i arrossega'l a una altra posició.
    • Per suprimir clips, al costat del que vulguis suprimir, fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.
  2. Quan acabis, fes clic a Desa.

Si suprimeixes fotos o vídeos de Google Fotos:

• Si suprimeixes una foto o un vídeo que forma part d'un dels teus vídeos de moments, la foto o el vídeo en qüestió continuarà al vídeo de moments tret que editis el vídeo de moments.
  • Si edites un vídeo de moments que conté una foto o un vídeo que s'ha suprimit, l'element se'n suprimirà automàticament.

Obtén informació sobre com pots suprimir fotos o vídeos.

Crear animacions

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Passa el cursor per sobre d'una foto i fes clic a la marca de verificació que es mostra.
  3. Selecciona 49 fotos més com a màxim.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Crea Crea.
  5. Selecciona Animació.

Cercar vídeos de moments i animacions

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Explora i, a continuació, Pel·lícules o Animacions.