Elokuvien, animaatioiden ja kollaasien luominen

Jos poistat elokuvan, animaation tai kollaasin, sen luomiseen käytettyjä valokuvia ei poisteta.

Elokuvan luominen

Jos sinulla on vanhempi laite, et ehkä voi luoda elokuvia.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  4. Valitse Luo uusi -osiosta Elokuva.
  5. Valitse elokuvaan lisättävät kuvat ja videot napauttamalla Uusi elokuva
    • Valitse kuvat tai videot. Valitse oikeasta yläkulmasta Luo.
    • Kun olet valmis, valitse Tallenna.
  6. Voit käyttää teemaa napauttamalla haluamaasi elokuvaa ja seuraamalla ohjeita.
  7. Voit katsoa elokuvasi napauttamalla ToistaToista, Voit myös odottaa ilmoitusta, että elokuva on valmis.

Elokuvan muokkaaminen

Valitse elokuvasta Muokkaa Muokkaa

• Musiikin vaihtaminen: Napauta Musiikki Nuotti.
  • Klippien järjestäminen uudelleen: Voit järjestää klipit uudelleen koskettamalla niitä pitkään ja vetämällä ne uuteen kohtaan.
  • Klippien poistaminen: Napauta poistettavan klipin vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista.

Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Jos poistat kuvia tai videoita Google Kuvista:

• Jos poistat elokuvassa olevan kuvan tai videon, kuva tai video säilyy elokuvassa, ellet muokkaa elokuvaa.
  • Jos muokkaat elokuvaa, jossa on poistettu kuva tai video, kyseinen kohde poistetaan automaattisesti elokuvasta.

Lue lisää kuvien tai videoiden poistamisesta.

Animaatioiden ja kollaasien luominen

Animaatio on joukko yhteen koottuja valokuvia, joilla luodaan kuva liikkuvasta kohteesta. Kollaasi on yhdeksi kuvaksi koottujen valokuvien ryhmä.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat.
  4. Valitse Luo uusi ‑kohdasta Animaatio tai Kollaasi.
  5. Valitse haluamasi kuvat kollaasiin.
  6. Napauta oikeasta yläkulmasta Luo.