Skicka in ett överklagande för en policytillämpning

Vi begränsar åtkomsten till innehåll som bryter mot våra policyer om otillåten användning. Om du anser att det begränsade innehållet inte bryter mot våra regler kan du överklaga. Läs mer om våra policyer om otillåten användning.

Överklaga ditt begränsade innehåll

Delade album

Vi begränsar åtkomsten till delade album som bryter mot våra policyer om otillåten användning. Till exempel kan andra användare inte få åtkomst till dina tidigare bidrag och inga nya foton eller videor kan läggas till i dem.

• Skicka in ett överklagande:
    • Om du äger albumet och anser att albumet inte bryter mot våra regler kan du överklaga. Starta processen för att överklaga genom att öppna albumet på photos.google.com.
    • Om du inte är albumets ägare och du anser att albumet inte bryter mot våra regler kan du kontakta ägaren och be hen att överklaga.
    • Om överklagandet inte beviljas fortsätter det delade albumet att vara begränsat.
Konversationer

Vi begränsar konversationer som bryter mot våra policyer om otillåten användning. Till exempel kan andra användare inte få åtkomst till dina tidigare bidrag och inga nya foton eller videor kan läggas till i dem.

• Skicka in ett överklagande:
    • Om du anser att konversationen inte bryter mot våra regler kan du överklaga. Starta överklagandeprocessen genom att öppna konversationen på photos.google.com. Om överklagandet inte beviljas förblir konversationen begränsad.
Foton och videor

Vi begränsar foton och videor som bryter mot våra policyer om otillåten användning. Detta innebär att andra användare inte kan få åtkomst till dessa foton och videor i delade album och konversationer. Fotot eller videon finns kvar i ditt bibliotek och du kan fortfarande ladda ned eller radera det.

• Skicka in ett överklagande:
    • Om du anser att fotot eller videon inte bryter mot våra regler kan du överklaga. Starta processen för att överklaga genom att öppna fotot eller videon på photos.google.com. Om överklagandet inte beviljas förblir fotot eller videon begränsad.