Send inn en anke på sanksjoner tilknyttet retningslinjene

Vi begrenser tilgangen til innhold som er i strid med retningslinjene om uriktig bruk. Hvis du mener at det begrensede innholdet ikke bryter reglene, kan du sende inn en anke. Finn ut mer om retningslinjene om uriktig bruk.

Send anke om begrenset innhold

Delte albumer

Vi begrenser tilgangen til delte albumer som er i strid med retningslinjene om uriktig bruk. For eksempel får ikke lenger andre brukere tilgang til de tidligere bidragene dine, og det er ikke mulig å legge til nye bilder eller videoer i dem.

• Slik sender du inn en anke:
    • Hvis du er eieren av albumet og mener at det ikke bryter reglene, kan du sende inn en anke. Gå til albumet på photos.google.com for å starte ankeprosessen.
    • Hvis du ikke er eieren av albumet, men mener at det ikke bryter reglene, kan du kontakte eieren og be hen om å sende inn en anke.
    • Det delte albumet fortsetter å være begrenset inntil en eventuell anke blir godkjent.
Samtaler

Vi begrenser samtaler som er i strid med retningslinjene om uriktig bruk. For eksempel får ikke lenger andre brukere tilgang til de tidligere bidragene dine, og det er ikke mulig å legge til nye bilder eller videoer i dem.

• Slik sender du inn en anke:
    • Hvis du mener at samtalen ikke bryter reglene, kan du sende inn en anke. Gå til samtalen på photos.google.com for å starte ankeprosessen. Samtalen fortsetter å være begrenset inntil en eventuell anke blir godkjent.
Bilder og videoer

Vi begrenser bilder og videoer som er i strid med retningslinjene om uriktig bruk. Begrenset innhold er ikke tilgjengelig for andre brukere i samtaler og delte album. Bildet eller videoen forblir i biblioteket ditt og kan fortsatt lastes ned eller slettes.

• Slik sender du inn en anke:
    • Hvis du mener at bildet eller videoen ikke bryter reglene våre, kan du sende inn en anke. Gå til bildet eller videoen på photos.google.com for å starte ankeprosessen. Innholdet fortsetter å være begrenset inntil en eventuell anke godkjennes.