Presentar una apel·lació per l'aplicació de les polítiques

Restringirem l'accés al contingut que infringeixi les nostres polítiques d'ús abusiu. Si creus que el contingut restringit no infringeix les nostres regles, pots presentar una apel·lació. Obtén més informació sobre les nostres polítiques d'ús abusiu.

Apel·lar contra una restricció de contingut

Àlbums compartits

Restringirem l'accés als àlbums compartits que infringeixin les nostres polítiques d'ús abusiu. Per exemple, la resta d'usuaris no podran accedir a les teves contribucions anteriors i no s'hi podran afegir fotos ni vídeos nous.

• Presenta una apel·lació:
    • Si ets el propietari de l'àlbum i creus que no infringeix les nostres regles, pots presentar una apel·lació. Per iniciar el procés d'apel·lació, ves a l'àlbum a photos.google.com.
    • Si no ets el propietari de l'àlbum i creus que no infringeix les nostres regles, contacta amb el propietari i demana-li que presenti una apel·lació.
    • Tret que l'apel·lació es concedeixi, l'àlbum compartit continuarà estant restringit.
Converses

Restringirem les converses que infringeixin les nostres polítiques d'ús abusiu. Per exemple, la resta d'usuaris no podran accedir a les teves contribucions anteriors i no s'hi podran afegir fotos ni vídeos nous.

• Presenta una apel·lació:
    • Si creus que la conversa no infringeix les nostres regles, pots presentar una apel·lació. Per iniciar el procés d'apel·lació, ves a la conversa a photos.google.com. Tret que l'apel·lació es concedeixi, la conversa continuarà restringida.
Fotos i vídeos

Restringirem les fotos i els vídeos que infringeixin les nostres polítiques d'ús abusiu. Com a conseqüència, la resta d'usuaris no podran accedir-hi des dels àlbums compartits ni des de les converses. Les fotos i els vídeos continuaran formant part de la teva biblioteca i encara es podran baixar o suprimir.

• Presenta una apel·lació:
    • Si creus que la foto o el vídeo en qüestió no infringeix les nostres regles, pots presentar una apel·lació. Per iniciar el procés d'apel·lació, ves a la foto o al vídeo a photos.google.com. Tret que l'apel·lació es concedeixi, la foto o el vídeo continuarà restringit.