Organiser din Fotos-visning, og gruppér lignende billeder i stakke

Når du åbner Google Fotos, kan du se en visning med alle dine billeder og videoer. Du kan organisere din Fotos-visning ved at gruppere lignende billeder i stakke.

Du kan gruppere lignende billeder i stakke for at organisere din Fotos-visning, men det ændrer ikke din tilgængelige lagerplads. Få flere oplysninger om, hvordan du frigør lagerplads.

Vigtigt! Hvis du ikke kan finde et billede i Fotos-visningen, kan du tjekke billedstakke.

Naviger i en billedstak

Du kan se det bedste valg for hver stak i din Fotos-visning. Når du trykker på en billedstak fra visningen Fotos, kan du rulle gennem alle elementer i billedstakken fra filmstrimlen forneden. Stryg til venstre eller højre for at se andre elementer, der ikke er en del af stakken.

Du kan også gå til et stakgitter for at finde alle elementer i en stak i en gittervisning. Herfra kan du foretage handlinger på flere elementer i stakken på én gang.

Sådan reagerer du på billedstakke fra Fotos-visningen

Når du deler billedstakke, føjer billedstakke til eksempelvis album og animationer eller bestiller billedstakke fra Fotos-visningen, bliver du bedt om at trykke på "Kun de valgte elementer" eller "Inkluderer billedstakke".

• Kun de valgte elementer: Handlingen gælder kun for det primært billede.
  • Inkluderer billedstakke: Din handling anvendes på alle elementer i billedstakken.

Andre handlinger anvendes automatisk på alle elementer i stakken.

Administrer billedstakke

Du kan tilgå og dele de valgte billeder og videoer fra stakken.

Slå billedstakke til og fra

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mere.
  3. Aktivér eller deaktiver Stakning af lignende billeder.

Tip! Hvis du har aktiveret billedstakke, men ikke kan finde stakke i Fotos-visningen, kan du prøve følgende:

Se alle billeder i en billedstak fra et gitter
  1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på en billedstak .
  3. Tryk på stakgitteret .

Tip! Du kan vælge flere elementer i dette gitter for at foretage handlinger på en gruppe billeder.

Del billeder i en stak
  1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Hold fingeren på en billedstak .
  3. Tryk på Del Del.
    • Hvis du kun vil dele de valgte elementer, skal du trykke på Kun de valgte elementer.
    • Hvis du vil dele alle elementer i billedstakken, skal du trykke på Inkluderer billedstakke.
Del udvalgte billeder fra en stak
  1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på en billedstak .
  3. Tryk på stakgitteret .
  4. Tryk og hold for at vælge billeder, du vil dele.
  5. Tryk på Del Del.
Skift primært billede

Vigtigt! For hver stak vælger Fotos automatisk et "Primært billede". "Primært billede" er forsidebilledet til stakken i din Fotos-visning. De valgte billeder vises i din Fotos-visning. Du kan til enhver tid ændre det primære billede.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på en billedstak .
  3. Nederst skal du rulle filmstrimlen til det billede, du vil angive som Primært billede.
  4. Stryg opad, og tryk på Angiv som primært billede.

Tip! De primære billeder adskiller sig fra foretrukne billeder.

Find og løs problemer med billedstakke

Fjern stakning af billeder i din Fotos-visning

Du kan fjerne stakningen af en hel billedstak. Billederne fra stakken vises individuelt i din Fotos-visning.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Hold fingeren på en billedstak .
  3. Tryk på Fjern stakning af billeder.
Fjern billeder fra en stak
  1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på en billedstak .
  3. Tryk på stakgitteret .
  4. Tryk og hold for at vælge billeder, du vil fjerne.
  5. Tryk på Fjern fra stak.
Slet enkelte billeder fra en stak
  1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på en billedstak .
  3. Tryk på stakgitteret .
  4. Tryk og hold for at vælge billeder, du vil slette.
  5. Tryk på Slet Slet.
  6. Vælg Flyt til papirkurven.
Behold ét billede, og slet resten

Du kan beholde ét billede fra en billedstak og slette resten.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på en billedstak .
  3. Tryk på stakgitteret .
  4. Hold fingeren på det billede, du vil beholde.
  5. Tryk på Behold dette, slet resten.
  6. Vælg Flyt til papirkurven.

Tip! Nogle billeder reserverer plads, selvom de slettes. Hvis du sletter et billede, der frigør lagerplads på din Google-konto, får du muligvis et estimat over den frigjorte lagerplads.

Slet en hel billedstak
  1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Hold fingeren på en billedstak .
  3. Tryk på Slet Slet og derefter Flyt til papirkurven.

Om billedstakke

• Billedstakke: Du kan vælge at organisere lignende billeder automatisk i en stak, der foreslår det bedste billede i stakken.
  • Lignende billeder: Næsten identiske billeder af det samme motiv, der er blevet taget sammen inden for en kort tidsramme.
  • Øverst til højre på et billede i din Fotos-visning er stakke af billeder markeret med Billedstakke .