Organitzar la visualització Fotos i apilar fotos semblants

Quan obres Google Fotos, trobes una visualització amb totes les teves fotos i tots els teus vídeos. Pots organitzar la visualització Fotos agrupant les fotos semblants en piles.

Tot i que pots agrupar fotos semblants en piles per contribuir a organitzar la visualització Fotos, això no canvia l'emmagatzematge disponible. Obtén informació sobre com pots alliberar emmagatzematge.

Important: si no trobes una foto a la visualització Fotos, comprova les piles de fotos.

Navegar per una pila de fotos

A la visualització Fotos, pots veure la selecció principal de cada pila. Quan toques una pila de fotos de la visualització Fotos, pots desplaçar-te per tots els elements que hi ha des de la filmina de la part inferior. Per veure altres elements que no formen part de la pila, llisca cap a l'esquerra o cap a la dreta.

També pots navegar fins a una quadrícula de piles per veure-hi tots els elements d'una pila en una visualització de quadrícula. En aquesta visualització, pots dur a terme accions en diversos elements de la pila alhora.

Dur a terme accions en piles de fotos des de la visualització Fotos

Quan comparteixes piles de fotos, afegeixes piles de fotos a elements com ara els àlbums i les animacions, o demanes piles de fotos de la visualització Fotos, se't demana que toquis l'opció "Només els elements seleccionats" o "Inclou les piles de fotos".

• Només els elements seleccionats: l'acció només s'aplicarà a la selecció principal.
  • Inclou les piles de fotos: l'acció s'aplicarà a tots els elements de la pila de fotos.

Altres accions s'aplicaran automàticament a tots els elements de la pila.

Gestionar les piles de fotos

Pots accedir a una selecció de les fotos i dels vídeos de la pila, així com compartir-los.

Activar i desactivar les piles de fotos

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Toca Més Més.
  3. Activa o desactiva l'opció Apila les fotos semblants.

Consell: pot ser que, encara que hagis activat les piles de fotos, no les trobis a la visualització Fotos. Si et passa això, prova de fer el següent:

Veure totes les fotos d'una pila de fotos des d'una quadrícula
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Toca una pila de fotos .
  3. Toca la quadrícula Piles .

Consell: pots seleccionar diversos elements d'aquesta quadrícula per dur a terme accions en un grup de fotos.

Compartir fotos d'una pila
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Mantén premuda una pila de fotos .
  3. Toca Comparteix Comparteix.
    • Per compartir només els elements seleccionats, toca Només els elements seleccionats.
    • Per compartir tots els elements de la pila de fotos, toca Inclou les piles de fotos.
Compartir una selecció de fotos d'una pila
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Toca una pila de fotos .
  3. Toca la quadrícula Piles .
  4. Per seleccionar les fotos que vulguis compartir, mantén-les premudes.
  5. Toca Comparteix Comparteix.
Canviar la selecció principal

Important: per a cada pila, Fotos tria automàticament la selecció principal, que és la foto de portada de la pila per a la visualització Fotos. Les fotos triades es mostren a la visualització Fotos. Pots canviar la selecció principal en qualsevol moment.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Toca una pila de fotos .
  3. A la part inferior, desplaça't per la filmina fins a la foto que vulguis definir com a selecció principal.
  4. Llisca cap amunt i toca Defineix com a foto principal.

Consell: les seleccions principals són diferents de les fotos preferides.

Resoldre problemes relacionats amb les piles de fotos

Desapilar fotos a la visualització Fotos

Pots desapilar una pila de fotos sencera. Les fotos de la pila es mostraran una per una a la visualització Fotos.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Mantén premuda una pila de fotos .
  3. Toca Desapila les fotos.
Suprimir fotos d'una pila
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Toca una pila de fotos .
  3. Toca la quadrícula Piles .
  4. Per seleccionar les fotos que vulguis suprimir, mantén-les premudes.
  5. Toca Suprimeix de la pila.
Suprimir fotos concretes d'una pila
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Toca una pila de fotos .
  3. Toca la quadrícula Piles .
  4. Per seleccionar les fotos que vulguis suprimir, mantén-les premudes.
  5. Toca Suprimeix Suprimeix.
  6. Selecciona Mou a la paperera.
Conservar una foto i suprimir-ne la resta

Pots conservar una foto d'una pila de fotos i suprimir-ne la resta.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Toca una pila de fotos .
  3. Toca la quadrícula Piles .
  4. Mantén premuda la foto que vulguis conservar.
  5. Toca Conserva aquesta foto, suprimeix la resta.
  6. Selecciona Mou a la paperera.

Consell: algunes fotos estalvien espai quan se suprimeixen. Si suprimeixes una foto que estalvia espai d'emmagatzematge al teu Compte de Google, és possible que obtinguis una estimació de l'emmagatzematge recuperat.

Suprimir una pila de fotos sencera
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Mantén premuda una pila de fotos .
  3. Toca Suprimeix Suprimeix i, a continuació, Mou a la paperera.

Sobre les piles de fotos

• Piles de fotos: pots triar que s'organitzin automàticament les fotos semblants en una pila que suggereixi la selecció principal de la pila.
  • Fotos similars: fotos gairebé idèntiques del mateix subjecte que s'han fet juntes durant un període de temps breu.
  • A la part superior dreta d'una foto a la visualització Fotos, les piles de fotos tenen la icona de Fotos similars .