Redigera och dela dina minnen

I Google Foto organiseras dina foton och videor automatiskt till en tidslinje med meningsfulla ögonblick. Du kan anpassa dina minnen och dela dem med andra.

Viktigt! Om du inte kan hitta minnesvyn är den kanske inte tillgänglig i ditt land för närvarande. Den blir tillgänglig globalt under de kommande månaderna.

Hitta minnen på datorn

På datorn hittar du dina minnen under Album. Läs mer om att redigera fotoalbum.

På datorn hittar du bara minnen som du har skapat från grunden och minnen som du har delat med andra.

Dela ett minne

Du kan dela en minneshöjdpunkt. Om du vill låta andra dela foton och videor kan du dela hela minnet som ett album.

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Album till vänster.
  3. Välj det minne som du vill dela.
  4. Längst upp till höger klickar du på Dela Dela.
  5. Välj personer att dela minnet med.
  6. Klicka på Skicka Skicka.

Ta bort ett minne från albumvyn

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Album till vänster.
  3. Välj det album som du vill redigera.
  4. Överst till höger klickar du på Mer Mer följt av Ta bort.

Lägga till eller ta bort en minneshöjdpunkt

På datorn kan du hitta och redigera minnen som du har skapat på din mobila enhet. Ändringar som du har gjort på datorn visas på din mobila enhet. Du kan inte skapa minnen på datorn.

Lägga till en minneshöjdpunkt
  1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Album till vänster.
  3. Välj det album som du vill redigera.
  4. Klicka på Mer Mer följt av Redigera album följt av Lägg till höjdpunkter uppe till höger.
Ta bort en minneshöjdpunkt
  1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på Album till vänster.
  3. Välj det album som du vill redigera.
  4. Klicka på Mer Merföljt av Redigera album uppe till höger.
  5. Klicka på den minneshöjdpunkt som du vill ta bort följt av Ta bort.