Rediger og del minner

Google Foto organiserer bildene og videoene dine automatisk i en tidslinje med meningsfulle øyeblikk. Du kan tilpasse minnene dine og dele dem med andre.

Viktig: Hvis du ikke finner Minner-visningen, er det kanskje fordi den foreløpig ikke er tilgjengelig i landet ditt. Den blir tilgjengelig globalt i løpet av de neste månedene.

Finn minner på en datamaskin

På datamaskinen finner du minnene dine under Album. Se hvordan du redigerer fotoalbum.

På datamaskinen kan du dessuten bare finne minner du har opprettet fra grunnen av, og minner du har delt med andre.

Del minner

Du kan dele minnehøydepunkter. For å la andre legge til bilder og videoer kan du dele hele minnet som et album.

1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Til venstre klikker du på Album.
  3. Velg minnet du vil dele.
  4. Øverst klikker du på Del Del.
  5. Velg personene du vil dele minnet med.
  6. Klikk på Send Send.

Fjern minner fra Album-visningen

1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Til venstre klikker du på Album.
  3. Velg albumet du vil endre.
  4. Øverst klikker du på Mer Mer og så Fjern.

Legg til eller fjern minnehøydepunkter

På datamaskinen kan du finne og redigere minner som er opprettet på mobilenheten din. Endringer du gjør på datamaskinen, vises på mobilenheten. Du kan ikke opprette minner på datamaskiner.

Legg til minnehøydepunkter
  1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Til venstre klikker du på Album.
  3. Velg albumet du vil endre.
  4. Øverst klikker du på Mer Mer og så Endre albumet og så Legg til høydepunkter.
Fjern minnehøydepunkter
  1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Til venstre klikker du på Album.
  3. Åpne albumet du vil endre.
  4. Øverst klikker du på Mer Mer og så Endre albumet.
  5. Klikk på minnehøydepunktet du vil fjerne og så Fjern.