Muistojen muokkaaminen ja jakaminen

Google Kuvat järjestää kuvasi ja videosi automaattisesti merkityksellisistä hetkistä koostuvalle aikajanalle. Voit muokata muistojasi ja jakaa niitä muille.

Tärkeää: Jos Muistot-näkymää ei löydy, se ei ehkä ole tällä hetkellä käytettävissä maassasi. Ominaisuus tulee saataville maailmanlaajuisesti lähikuukausina.

Muistojen etsiminen tietokoneelta

Muistot löytyvät tietokoneella Albumit-kohdasta. Lue lisää kuva-albumien muokkaamisesta.

Voit löytää tietokoneelta vain alusta alkaen itse luomiasi muistoja ja muille jakamiasi muistoja.

Muiston jakaminen

Voit jakaa muiston kohokohdan. Jos haluat antaa muiden lisätä kuvia ja videoita, voit jakaa koko muiston albumina.

1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse vasemmalta Albumit.
  3. Valitse muisto, jonka haluat jakaa.
  4. Valitse yläreunasta Jaa Jaa.
  5. Valitse henkilöt, joille haluat jakaa muiston.
  6. Klikkaa Lähetä Lähetä.

Muiston poistaminen Albumit-näkymästä

1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse vasemmalta Albumit.
  3. Valitse albumi, jota haluat muokata.
  4. Klikkaa yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Poista.

Muiston kohokohdan lisääminen tai poistaminen

Tietokoneella voit etsiä ja muokata muistoja, jotka olet luonut mobiililaitteella. Tietokoneella tehdyt muokkaukset näkyvät myös mobiililaitteella. Et voi luoda muistoja tietokoneella.

Muiston kohokohdan lisääminen
  1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse vasemmalta Albumit.
  3. Valitse albumi, jota haluat muokata.
  4. Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Muokkaa albumia ja sitten Lisää kohokohtia.
Muiston kohokohdan poistaminen
  1. Mene tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Valitse vasemmalta Albumit.
  3. Valitse albumi, jota haluat muokata.
  4. Klikkaa yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Muokkaa albumia.
  5. Klikkaa poistettavaa muiston kohokohtaa ja sitten Poista.