Rediger og del dine minder

Google Fotos organiserer automatisk dine billeder og videoer på en tidslinje med øjeblikke, der betyder noget for dig. Du kan tilpasse dine minder og dele dem med andre.

Vigtigt! Hvis du ikke kan finde visningen Minder, er den muligvis ikke tilgængelig i dit land på nuværende tidspunkt. Den bliver tilgængelig globalt i løbet af de kommende måneder.

Find minder på din computer

På din computer kan du finde dine minder under Album. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer billedalbum.

På din computer kan du desuden kun finde minder, du har oprettet fra bunden, og minder, som du har delt med andre.

Del et minde

Du kan dele et mindehøjdepunkt. Hvis du vil lade andre tilføje billeder og videoer, kan du dele hele mindet som et album.

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Klik på Album ude til venstre.
  3. Vælg det minde, du vil dele.
  4. Klik på Del Del foroven.
  5. Vælg personer at dele mindet med.
  6. Klik på Send Send.

Fjern et minde fra visningen Album

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Klik på Album ude til venstre.
  3. Vælg det album, du vil redigere.
  4. Foroven skal du klikke på Mere Mere og derefter Fjern.

Tilføj eller fjern et mindehøjdepunkt

På din computer kan du finde og redigere minder, der er oprettet på din mobilenhed. Eventuelle ændringer, du foretager på din computer, vises på din mobilenhed. Du kan ikke oprette minder på din computer.

Tilføj et mindehøjdepunkt
  1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Klik på Album ude til venstre.
  3. Vælg det album, du vil redigere.
  4. Foroven skal du klikke på Mere Mere og derefter Rediger album og derefter Tilføj højdepunkter.
Fjern et mindehøjdepunkt
  1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Klik på Album ude til venstre.
  3. Åbn det album, du vil redigere.
  4. Foroven skal du klikke på Mere Mereog derefterRediger album.
  5. Klik på det mindehøjdepunkt, som du vil fjerne og derefter Fjern.