Editar i compartir records

Google Fotos organitza automàticament les teves fotos i els teus vídeos en una cronologia de moments significatius. Pots personalitzar els records i compartir-los amb altres persones.

Important: si no trobes la visualització Records, és possible que actualment no estigui disponible al teu país. En els propers mesos, estarà disponible en tot el món.

Cercar records en un ordinador

A l'ordinador, trobaràs els teus records a Àlbums. Obtén informació sobre com pots editar àlbums de fotos.

A més, a l'ordinador només hi pots trobar els records que hagis creat des de zero i els que hagis compartit amb altres persones.

Compartir un record

Pots compartir un record destacat. Per deixar que altres persones hi afegeixin fotos i vídeos, pots compartir el record sencer com un àlbum.

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part esquerra, fes clic a Àlbums.
  3. Selecciona el record que vulguis compartir.
  4. A la part superior, fes clic a Comparteix Comparteix.
  5. Selecciona les persones amb qui vulguis compartir el record.
  6. Fes clic a Envia Envia.

Suprimir un record de la visualització Àlbums

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part esquerra, fes clic a Àlbums.
  3. Selecciona l'àlbum que vulguis editar.
  4. A la part superior, fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Afegir records destacats o suprimir-ne

A l'ordinador, pots cercar i editar els records creats al teu dispositiu mòbil. Tots els canvis que facis a l'ordinador es mostraran al dispositiu mòbil. No pots crear records a l'ordinador.

Afegir un record destacat
  1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part esquerra, fes clic a Àlbums.
  3. Selecciona l'àlbum que vulguis editar.
  4. A la part superior, fes clic a Més Més i, a continuació, Edita l'àlbum i, a continuació, Afegeix elements destacats.
Suprimir un record destacat
  1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. A la part esquerra, fes clic a Àlbums.
  3. Selecciona l'àlbum que vulguis editar.
  4. A la part superior, fes clic a Més Més i, a continuació, Edita l'àlbum.
  5. Fes clic al record destacat que vulguis suprimir i, a continuació, Suprimeix.