Om din aktivitet og lagerplads i Google Fotos

Billeder eller videoer, som du sikkerhedskopierer med lagerindstillingen Pladsminimering, Original kvalitet eller Ekspreskvalitet, tæller med i de 15 GB lagerplads på din Google-konto i skyen eller eventuel yderligere lagerplads, som du måtte have købt som Google One-medlem. Hvis du er inaktiv i Google Fotos i 2 eller flere år, eller hvis du er løbet tør for lagerplads, bliver dit Fotos-indhold muligvis slettet.

Vedligehold din aktivitet i Google Fotos

Vigtigt! Aktivitet registreres efter konto, ikke efter enhed. Sørg for, at du bruger Google Fotos på alle de konti, hvor du vil forblive aktiv.

Den nemmeste måde at holde din konto aktiv på er ved at besøge Google Fotos på nettet eller via appen. Sørg for, at du er logget ind, og at du har forbindelse til internettet. Eksempler på aktivitet:

• Aktivitet i Google Fotos, når du er logget ind og online i Android, iOS eller på nettet. Det kan f.eks. være, at du bruger appen til at:
    • Se dit sikkerhedskopierede galleri
    • Dele et billede eller en video
    • Oprette et album eller en fotobog
  • Sikkerhedskopiere et billede eller en video

Du er også fritaget fra sletningen af dine billeder og videoer, hvis du har et aktivt Google One-medlemskab uden problemer med udestående betalinger eller kvoter.

Hvis du er inaktiv i Google Fotos i 2 år eller mere, slettes dit indhold muligvis fra Google Fotos. Inden det sker, vil vi:

• Give dig besked via mail. Vi kontakter dig mindst 3 måneder inden den dato, hvor indholdet bliver kvalificeret til sletning. Hvis du får besked om, at din konto er inaktiv, skal du følge linket i mailen for at logge ind på Google Fotos og sørge for, at din konto forbliver aktiv.
  • Give dig mulighed for at undgå sletning (ved at blive aktiv i produktet).
  • Give dig mulighed for at downloade dit indhold fra vores tjenester. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine Google-data.

Hvis du forbliver inaktiv i 2 år eller mere:

• Dine billeder og videoer slettes og flyttes til papirkurven.
    • Sikkerhedskopierede billeder og videoer, som er blevet slettet på grund af inaktivitet, bliver i din papirkurv i 60 dage, før de slettes for evigt.
  • De sikkerhedskopierede elementer i din låste mappe slettes permanent.

Du kan gendanne billederne fra et album, hvis de stadig er i din papirkurv. Få flere oplysninger om, hvordan du gendanner dine billeder.

Gennemgå dine indstillinger, hvis din konto har været inaktiv i 2 år eller mere. Når dit indhold er blevet slettet på grund af inaktivitet, ændres indstillinger som f.eks. præferencer for sikkerhedskopiering og notifikationer ikke. Andre indstillinger, f.eks. deling med partner og indstillinger for ansigtsgrupper, nulstilles. Se, hvordan Ansigtsgrupper fungerer.

Sikkerhedskopiér elementer, der tidligere er blevet slettet på grund af inaktivitet

Når dit indhold er blevet slettet på grund af inaktivitet, sikkerhedskopieres lokale kopier af billeder og videoer ikke.

Sådan genaktiverer du sikkerhedskopiering:

• På din iPhone eller iPad:
    1. Afinstaller og geninstaller appen.
    2. Log ind på Google Fotos
    3. Aktivér Sikkerhedskopiering.
  • På din Android-enhed: Log ud af Google Fotos, og log derefter ind igen.

Få flere oplysninger om politikken for inaktive Google-konti.

Administrer din lagerplads

Vigtigt!

• Hver Google-konto har 15 GB lagerplads, som deles mellem Gmail, Google Drev og Google Fotos.
  • Hvis du har en Pixel 5 eller ældre, får du ubegrænset lagerplads uden beregning til billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret fra din enhed. Få flere oplysninger om dine valgmuligheder for lagerplads.
  • Billeder og videoer, du har sikkerhedskopieret med lagerindstillingen Høj kvalitet eller Ekspreskvalitet inden 1. juni 2021, tæller ikke med i lagerpladsen på din Google-konto.
  • Billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret med lagerindstillingen Original kvalitet, tæller med i lagerpladsen på din Google-konto. Få flere oplysninger om sikkerhedskopiering af billeder og videoer.
  • Billeder, der er sikkerhedskopieret med lagerindstillingen Original kvalitet og derefter komprimeret til lagerindstillingen Pladsminimering (tidligere kaldet Høj kvalitet), tæller med i lagerpladsen på din Google-konto.

Du kan bruge værktøjet lageradministrator til at se, hvor meget lagerplads du har tilbage, frigøre lagerplads og købe mere lagerplads.

Helt konkret kan du gøre følgende:

• Finde ud af, hvor meget lagerplads du har tilbage.
  • Estimere, hvor lang tid din lagerplads rækker, på baggrund af hvor ofte du sikkerhedskopierer elementer til din Google-konto.
  • Gennemgå elementer, der tæller med i din lagerplads, som du måske vil slette, f.eks. slørede billeder, screenshots og store videoer.
  • Køb mere lagerplads med et Google One-abonnement (hvor det er tilgængeligt).

Et estimat af, hvor længe din lagerplads rækker, er muligvis ikke tilgængeligt, hvis:

• Du ikke konsekvent har sikkerhedskopieret indhold i løbet af de seneste måneder.
  • Du er tæt på din grænse for lagerplads, og vi derfor ikke kan komme med et nøjagtigt tidsskøn.
  • Din konto er oprettet af dit arbejde, din skole, din familie eller en anden gruppe.
  • Du er løbet tør for lagerplads.

Hvis du er løbet tør for lagerplads eller har overskredet kvoten, kan du ikke sikkerhedskopiere flere billeder og videoer. Hvis du har overskredet kvoten i 2 år, kan dit indhold i Google Fotos blive slettet. Få flere oplysninger om din kvote for lagerplads. Du kan altid frigøre lagerplads via værktøjet til administration af lagerplads, Google One-lageradministratoren og i Google Fotos. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din Google-lagerplads.

Hvis du vil have mere lagerplads til dine minder, kan du få mere lagerplads via Google One (hvor det er tilgængeligt). I USA starter prisen på abonnementerne ved 1,99 USD om måneden for 100 GB lagerplads.
Få flere oplysninger om, hvordan din Google-lagerplads fungerer.

Få hjælp til din aktivitet og lagerplads i Google Fotos

Om inaktive G Suite-/Workspace-konti

Hvis du har en Workspace-konto, er du fritaget fra sletningen af dine billeder og videoer.

Få besked om, hvornår dit indhold slettes

Hvis din konto er underlagt denne politikændring, varsler vi dig i god tid i forvejen (mindst 3 måneder), før indholdet muligvis slettes. Vi forsøger at kontakte dig via din mailadresse og notifikationer. Få flere oplysninger om administration af mailadresser for din Google-konto.

Bevar indhold fra en nærtstående, når vedkommende går bort

Vi ved, at mange mennesker går bort uden at efterlade klare instruktioner om, hvordan deres onlinekonti skal håndteres. Google kan samarbejde med de nærmeste familiemedlemmer og repræsentanter (under visse omstændigheder) om at udlevere indhold fra en afdød brugers konto. Få flere oplysninger om vores procedure for anmodninger om en afdød brugers data.

Fortæl os, hvordan vi skal administrere dine data i tilfælde af død eller langvarig inaktivitet, så du undgår sletning på grund af inaktivitet. Få flere oplysninger om Administration af inaktiv konto.

Nulstil din adgangskode til en inaktiv konto

Hvis du ikke kan huske din adgangskode til en konto, som du sjældent bruger, kan du verificere din identitet og nulstille din adgangskode ved at gå til Gendannelse af Google-konto. Du kan få mere hjælp til at logge ind ved at gå til Tips til gendannelse af konto.