La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Me suscribí por error y quiero solicitar un reembolso

No tenemos acceso a los sistemas back-end de Apple. Si desea obtener un reembolso, deberá comunicarse directamente con el servicio de atención al cliente de la App Store de Apple. Puede ponerse en contacto con Apple a través de este enlace o llamando al número de soporte de su región.