Slik sjekker du talepostkassen

Du kan spille av talepostmeldingene dine ved å ringe taleposttjenesten. Med enkelte enheter og operatører kan du se en liste over taleposten din i Telefon-appen.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 6.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slik sjekker du talepostkassen din

Trykk på et meldingsvarsel

Når du mottar en talepost, kan du sjekke meldingen din fra varselet på telefonen.

1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Talepost .
Ring talepostkassen din

Du kan ringe taleposttjenesten din for å sjekke meldingene dine.

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Tastatur Tastatur nederst.
  3. Trykk og hold inne 1.
Se talepost som en liste i Telefon-appen

Viktig: Ikke alle operatører eller land/regioner tilbyr denne funksjonen. Visuell talepost er tilgjengelig for:

• AT&T
    • Tips: Sørg for at dataabonnementet ditt inkluderer tilgang til visuell talepost. Du kan ringe AT&T-kundeservice for å spørre, eller du kan sjekke hvilket dataabonnement du har.
  • Cellcom
  • Coriolis
  • Google Fi
  • O2
  • Orange
  • T-Mobile

Når du bruker mobiloperatørens talepostkasse, blir funksjonen for visuell talepost i Telefon-appen slått av for å unngå potensiell konflikt.

Slå på visuell talepost

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Flere alternativer Mer øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger etterfulgt av Talepost.
  4. Slå på Visuell talepostkasse.

Tips:

• Med enkelte enheter og operatører kan du også få transkripsjoner av taleposten din.
  • Hvis du slår av visuell talepost, slettes opptakene fra Telefon-appen, men operatøren din beholder muligens en kopi av opptakene.

Bruk visuell talepost på flere SIM-kort

Viktig: Det er ikke sikkert at enheten eller operatøren din støtter bruk av visuell talepostkasse på flere SIM-kort.
  1. Åpne Telefon-appen .
  2. Øverst til høyre trykker du på Flere alternativer Mer.
  3. Trykk på Innstillinger og så Talepost.
  4. Trykk på et SIM-kort.
  5. Slå på Visuell talepostkasse.
  6. Trykk på Tilbake Tilbake øverst til venstre.
  7. Trykk på et annet SIM-kort.
  8. Slå på Visuell talepostkasse.

Tips:

• Visuell talepost på forskjellige SIM-kort vises i separate faner.
  • Hvis du endrer SIM-kort for data, må du kanskje aktivere visuell talepostkasse på nytt.
  • Hvis du fjerner et SIM-kort, beholdes bufrede data, men du kan ikke bytte fane mellom SIM-kort. Hvis du slår av et SIM-kort, slettes de bufrede dataene for dette SIM-kortet, og du kan ikke bytte fane mellom SIM-kort.

Se en liste over taleposten din

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Talepost nederst. Hvis du ikke finner «Talepost», ringer du talepostkassen i stedet.
Tips: For å dele lydopptaket av taleposten, vis taleposten. Trykk deretter på Send til Send etterfulgt av trykk på appen du vil bruke.
Se en transkripsjon av taleposten din

Hvis du bruker visse mobiloperatører eller enheter, kan du se en transkripsjon av taleposten din. Transkripsjoner av talepost er tilgjengelige for:

• Charter—Verizon
  • Comcast—Xfinity
  • Freedom
  • O2
  • T-Mobile—Pixel
  • Tracfone—T-Mobile og Verizon
  • Visible—Verizon
Tips: Tilgjengeligheten kan variere avhengig av land/region. Transkripsjon er bare tilgjengelig på engelsk og spansk på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slå på transkripsjon av talepost

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Flere alternativer Mer etterfulgt av Innstillingeretterfulgt av Talepost.
  3. Slå på Transkripsjon av talepost.

Tips:

• Hvis du ikke har alternativet «Transkripsjon av talepost», selv om du bruker en støttet operatør eller enhet, må du slå på visuell talepost.
  • Hvis du vil sende en transkripsjon til noen andre, trykker du på Del etterfulgt av trykk på appen du vil bruke.

Merk:

• Når du slår på transkripsjon av talepost, transkriberer Google ny og gammel talepost.
  • Google bruker datamaskiner til å transkribere taleposten din og kobler den ikke til Google-kontoen din. Taleposten lagres ikke permanent av Google og lagres på telefonen din.
  • Hvis du slår av transkripsjon av talepost, slettes opptak og transkripsjoner fra Telefon-appen.
  • Du kan donere transkripsjoner og opptak av taleposten din for å hjelpe Google med å forbedre transkripsjonsteknologien. Donert talepost kan gjennomgås av mennesker, men knyttes ikke til telefonnummeret ditt eller Google-kontoen din.

Slå på donering av transkripsjoner av talepost

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Flere alternativer Meretterfulgt av Innstillinger.
  3. Slå på Analyse av transkripsjoner av talepost.

Endre talepostinnstillingene dine

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Flere alternativer Mer øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger etterfulgt av Talepost.
  4. Du kan
    • endre hvilken operatør som håndterer taleposten din: Trykk på Avanserte innstillinger etterfulgt av Tjeneste.
    • konfigurere talepostkassen din: Trykk på Avanserte innstillinger etterfulgt av Konfigurering.
    • endre varselinnstillingene dine: Trykk på Varsler.
    • slå på vibrering: Trykk på Varsler etterfulgt av Avansert etterfulgt av Vibrering.

Talepostvarsler fungerer ikke

Hvis du har byttet fra en telefon som viser talepost i Telefon-appen, til en som ikke gjør det, mottar du kanskje ikke talepostvarsler, eller du kan motta uleselige tekstmeldinger fra operatøren din.
Gjør dette hvis telefonen ikke viser talepost i Telefon-appen:

Trinn 1: Kontakt mobiloperatøren din

Be mobiloperatøren din om å nedgradere deg til en grunnleggende taleposttjeneste.

Trinn 2: Sjekk talepostinnstillingene dine

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Flere alternativer Mer øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillingeretterfulgt av Talepostetterfulgt av Avanserte innstillinger.
  4. Trykk på Tjeneste, og sørg for at «Operatøren din» er valgt.