Last ned Telefon-appen og kom i gang

Telefon-appen er forhåndsinstallert på noen Android-telefoner. Du kan kanskje laste ned Telefon-appen hvis den ikke er forhåndsinstallert på telefonen.

Dette trenger du for å laste ned Telefon-appen

For å laste ned Telefon-appen må du ha en kompatibel telefon som kjører Android 9 eller nyere. Hvis telefonen ikke er kompatibel, ser du ikke Installer-knappen i Play-butikken.

Last ned Telefon-appen

1. Åpne Google Play Google Play på Android-enheten.
  2. Søk etter Telefon øverst.
  3. Last ned Telefon-appen .

Angi Telefon-appen som standard

Viktig: Hvis du ikke angir Telefon-appen som standard, kan du ikke bruke den. Hvis du bruker en jobbprofil, kan du bare sette Telefon-appen som standard i den personlige profilen din.

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Når du blir bedt om å endre standard telefonapp, trykker du på Angi som standard.
  3. Velg Telefon og så Angi som standard.

Tips: Hvis du ikke vil at Telefon-appen skal være standard lenger, kan du avinstallere den eller endre standarden i enhetsinnstillingene.

Slå anropsbobler på eller av

Med anropsbobler kan du enkelt navigere mellom det nåværende anropet og andre apper.

Viktig: Hvis Telefon-appen er forhåndsinstallert på enheten, er anropsbobler slått på som standard. Hvis du har lastet ned Telefon-appen, er anropsbobler slått av som standard.

1. Trykk og hold på Telefon-appen .
  2. Trykk på Informasjon Informasjon.
  3. Trykk på Avansert og så Vis over andre apper.
  4. Slå Tillat visning over andre apper på eller av.

Om Telefon-appen

Når du bruker Telefon-appen, kan du

• bruke anrops-ID og beskyttelse mot uønskede anrop for å få informasjon om oppringere eller bedrifter som ikke står i kontaktlisten din, eller varsler om mulige uønskede anrop
  • starte i Telefon-appen og bytte til en videosamtale med Meet (den andre personen må godta videoanropet)
    • trykke på Video for å bytte under anropet
  • unngå svindel med bekreftede anrop

Hvis du laster ned Telefon-appen, har du ikke tilgang til enkelte funksjoner, som anropsfilter, opptak av anrop og talepost i appen.

Nødanrop viderekobles via den forhåndsinstallerte telefonappen, selv om du ringer via Googles Telefon-app.