Download appen Opkald, og kom godt i gang

Appen Opkald er forudinstalleret på nogle Android-telefoner. Du kan muligvis downloade appen Opkald, hvis den ikke er forudinstalleret på din telefon.

Du skal have følgende for at downloade appen Opkald

Du skal have en kompatibel telefon med Android 9 eller nyere for at downloade appen Opkald. Hvis din telefon ikke er kompatibel, vises knappen Installer ikke i Play Butik.

Download appen Opkald

1. Åbn Google Play Google Play på din Android-enhed.
  2. Søg efter Opkald øverst.
  3. Download appen Opkald .

Angiv appen Opkald som din standardapp

Vigtigt! Hvis du ikke angiver appen Opkald som din standardapp, kan du ikke bruge den. Hvis du bruger en arbejdsprofil, kan du kun angive appen Opkald som din standardapp på din personlige profil.

1. Åbn appen Opkald .
  2. Tryk på Angiv som standard, når du bliver bedt om at skifte din standardapp til opkald.
  3. Vælg Opkald og derefter Angiv som standard.

Tip! Hvis appen Opkald ikke længere skal være din standardapp, kan du afinstallere den eller ændre din standardapp i indstillingerne på din enhed.

Slå opkaldsbobler til eller fra

Med opkaldsbobler kan du nemt skifte mellem dit nuværende opkald og andre apps.

Vigtigt! Hvis appen Opkald er forudinstalleret på din enhed, er opkaldsbobler som standard aktiveret. Hvis du har downloadet appen Opkald, er opkaldsbobler som standard deaktiveret.

1. Hold appen Opkald nede.
  2. Tryk på Info Oplysninger.
  3. Tryk på Avanceret og derefter Vis oven på andre apps.
  4. Aktivér eller deaktiver Tillad visning over andre apps.

Om appen Opkald

Når du bruger appen Opkald, kan du:

• Bruge Vis nummer og spambeskyttelse til at få oplysninger om dem, der ringer, eller virksomheder, som ikke er blandt dine kontakter. Du kan også se advarsler om potentielle spamopkald.
  • Starte i appen Opkald og skifte til et videoopkald i Meet. Den anden person skal acceptere videoopkaldet.
    • Trykke på Video for at skifte midt i opkaldet.
  • Undgå svindel og bedrageri med bekræftede opkald.

Hvis du downloader appen Opkald, har du ikke adgang til alle funktioner. Du har f.eks. ikke adgang til Call Screen, optagelse af opkald og telefonsvarer i appen.

Nødopkald foretages via den forudinstallerede opkaldsapp, også selvom du starter opkaldet fra Google-appen Opkald.