Otillåten ändring på faktureringskontot

Om du nyligen har försökt lägga till eller ändra kontots primära eller sekundära betalningsmetod kan du ha fått ett av följande meddelanden:

• Det går inte att använda den här betalningsmetoden för återkommande betalningar.
  • Det gick inte att slutföra åtgärden. Försök igen med en annan betalningsmetod.

Dessa meddelanden innebär att ändringen av betalningsmetoden avvisades.

Varför hände det här?

Vi granskar ändringar i Google-konton regelbundet för att förhindra bedrägerier. Om en ändring verkar riskabel görs den inte och du kan inte använda den betalningsmetoden för Google-tjänsten.

Vad du kan göra

Om du försökte göra denna ändring av betalningsmetoden

Ändra betalningsmetoden för ditt faktureringskonto till en annan betalningsmetod som är tillgänglig för dig.

Om du inte försökte göra denna ändring av betalningsmetoden

Om betalningsmetoden har ändrats och det inte är du som har gjort ändringen kan du titta efter obehöriga uppdateringar på ditt Google betalningskonto. Du kan även byta lösenord eller vidta andra åtgärder för att skydda kontot.