En faktureringsændring blev afvist

Hvis du for nylig har forsøgt at tilføje eller ændre din kontos primære eller alternative betalingsmetode, kan du have fået en af følgende meddelelser:

• "Denne betalingsmetode kan ikke bruges til faste betalinger."
  • "Denne handling kunne ikke gennemføres. Prøv igen med en anden betalingsmetode."

Disse meddelelser betyder, at ændringen af betalingsmetoden blev afvist.

Hvorfor skete det?

Med henblik på at forhindre bedrageri gennemgår vi regelmæssigt ændringer af Google-konti. Hvis en ændring ser ud til at være risikabel, bliver den ikke udført, og du vil ikke kunne bruge den pågældende betalingsmetode til din Google-tjeneste.

Hvad du kan gøre

Hvis du har forsøgt at ændre denne betalingsmetode

Skift betalingsmetoden på din faktureringskonto til en anden tilgængelig betalingsmetode.

Hvis du ikke har forsøgt at ændre denne betalingsmetode

Hvis du bemærker en ændring af betalingsmetoden, som du ikke har foretaget, skal du tjekke din Google-betalingskonto for uautoriserede opdateringer. Det kan også være en god idé at ændre din adgangskode eller træffe andre foranstaltninger for at beskytte din konto.

true
Opdateringer om betalingscenter

Velkommen til den nye version af Hjælp til Google-betalingscenter. Du kan nu finde support til både sælgere og virksomhedsforbrugere på ét sted. Få flere oplysninger om den nye version.