Een wijziging in de facturering is niet toegestaan

Als u onlangs heeft geprobeerd de primaire of alternatieve betaalmethode van uw account toe te voegen of te wijzigen, heeft u misschien een van deze berichten gekregen:

• "U kunt deze betaalmethode niet gebruiken voor terugkerende betalingen."
  • "Kan deze actie niet afronden. Probeer het opnieuw met een andere betaalmethode."

Deze berichten betekenen dat de wijziging van de betaalmethode is geweigerd.

Waarom dit is gebeurd

We controleren regelmatig wijzigingen in Google-accounts om bedrog te voorkomen. Als een wijziging risicovol lijkt, wordt deze niet doorgevoerd en kunt u die betaalmethode niet gebruiken voor uw Google-service.

Wat u kunt doen

Als u deze betaalmethode probeerde te wijzigen

Wijzig de betaalmethode van uw e-mailaccount voor facturering in een andere beschikbare betaalmethode.

Als u deze betaalmethode niet probeerde te wijzigen

Is uw betaalmethode gewijzigd en heeft u deze wijziging niet doorgevoerd? Check dan of er meer ongeautoriseerde updates in uw Google-betalingsaccount zijn. Het is ook verstandig om uw wachtwoord te wijzigen of andere stappen te ondernemen om uw account te beveiligen.