Uppdateringar i betalningscentret

Nyheter

Betalningscentret har ett nytt användargränssnitt som samlar dina Google-konton på en och samma plats. Du kan komma åt transaktioner du gjort som företag och säljare på payments.google.com.

Om du har använt ditt Google-konto som företag eller säljare när du betalat för en konsumentprodukt (t.ex. en app eller film) eller skickat pengar till en vän via Google Pay, kan du nu se den aktiviteten i betalningscentret.

Ändra vem som kan visa ditt konto i inställningarna.

Företag och säljare

Det finns några viktiga skillnader mellan ett företag och en säljare:

• Företag: Som företag köper du produkter och tjänster (till exempel Ads och Cloud) från Google.
  • Säljare: Om du är säljare får du betalt av Google för appar, tillägg och tjänster som du tillhandahåller. Google Play-utvecklare och Chrome Web Store-utvecklare är säljare.

Vad är Google Pay?

Google Pay är en tjänst som samlar alla dina Google-konton på ett och samma ställe, vilket gör det enklare att betala med Google när du köper konsumentprodukter. Läs mer om Google Pay.

Vanliga frågor

Kan jag behålla det nuvarande kontogränssnittet?
Nej. Uppdateringen gäller för alla konton i betalningscentret.
Påverkas mina företagstjänster eller säljarutbetalningar av förändringen?
Nej. Uppdateringen påverkar inte dina företagstjänster eller säljarutbetalningar, inklusive din betalningsgräns, skatter eller betalningsplaner.
Jag har problem med mitt konto. Vad kan jag göra?
Du kan söka i hjälpcentret genom att skriva ett sökord i sökrutan längst upp på sidan. Kontakta oss om problemet kvarstår.