Oppdater informasjonen i betalingsprofilen

Når du har opprettet betalingsprofilen din, kan du ikke endre hverken ID-en for betalingsprofilen eller kontotypen. Du kan imidlertid endre innstillingen for valg av dokumentspråk samt den registrerte foretaksadressen din. Betalingsopplysningene i profilen din er bare tilgjengelige for Google. Vi bruker denne informasjonen til selgerutbetalinger og til skattemessige formål.

Slik oppdaterer du profilinnstillingene dine

Slik oppdaterer du betalingsprofilen din:

1. Logg på betalingsprofilen.
  2. Klikk på Innstillinger, og gå deretter til Betalingsprofil.
  3. Hvis du vil endre den juridiske bedriftsadressen din, klikker du på blyantikonet Rediger ved siden av «Navn og adresse». Oppdater adressen, og klikk på Lagre.
  4. Hvis du vil endre språket som brukes på betalingsutskrifter og i annen viktig informasjon fra Google, klikker du på blyantikonet Rediger ved siden av «Valg av dokumentspråk» og så nedoverpil Down arrow. Velg et språk fra listen.
  5. Klikk på Lagre.