Maksuprofiilin tietojen päivittäminen

Kun olet luonut maksuprofiilin, et voi muuttaa sen tunnusta tai tilin tyyppiä mutta voit muuttaa asiakirjojen kielivalintaa ja virallista yritysosoitetta. Profiilisi maksutiedot ovat vain Googlen saatavilla. Käytämme näitä tietoja verotarkoituksiin sekä kauppiasmaksujen lähettämiseen sinulle.

Näin päivität profiilisi asetukset

Voit muokata maksuprofiilia seuraavasti:

1. Kirjaudu maksuprofiiliin.
  2. Valitse Asetukset ja siirry Maksuprofiili-osioon.
  3. Voit muuttaa virallista yritysosoitettasi klikkaamalla "Nimi ja osoite" ‑kohdan vierestä Muokkaa Muokkaa, päivittää osoitteen ja klikata Tallenna.
  4. Jos haluat muuttaa maksujen tiliotteiden ja Googlen muiden tärkeiden tietojen kieltä, siirry kohtaan "Dokumenttien kieliasetus", klikkaa sen vierestä Muokkaa Muokkaa ja sitten alanuoli Down arrow ja valitse kieli luettelosta.
  5. Valitse Tallenna.