Actualitzar la informació del perfil de pagaments

Un cop creat el perfil de pagaments, no en pots canviar ni l'identificador ni el tipus de compte, però pots canviar la preferència d'idioma per als documents i el domicili fiscal de l'empresa. Només Google té accés a la informació de pagament del teu perfil, i la utilitzem per als pagaments de comerciant i per qüestions fiscals.

Com s'actualitza la configuració del perfil

Per actualitzar el perfil de pagaments, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al perfil de pagaments.
  2. Fes clic a Configuració i, a continuació, ves a Perfil de pagaments.
  3. Per canviar l'adreça fiscal de l'empresa, al costat de "Nom i adreça", fes clic a Edita Edita i, a continuació, actualitza l'adreça i fes clic a Desa.
  4. Per canviar l'idioma que s'utilitza als extractes de pagaments i en altres documents importants de Google, al costat de "Preferència d'idioma per als documents", fes clic a Edita Edita i, a continuació, fletxa avall Down arrow i tria un idioma de la llista.
  5. Fes clic a Desa.