Visa eller ändra beställningar

Använd betalningscentret för att visa och ändra produktbeställningar och prenumerationer.

Visa produktbeställningar

Så här visar du beställningar du gjort genom Google och tillhörande kvitton:

1. Logga in på betalningsprofilen.
  2. Klicka på Prenumerationer och tjänster.
  3. Hitta den produkt du vill visa, eller välj Visa köp.
  4. Klicka på en beställning för att öppna kvittot.

Ändra produktbeställningar

Klicka på länken längst ner på kvittot för att kontakta Google om du vill

• ställa en fråga om din beställning
  • returnera något eller få en återbetalning
  • annullera en beställning.

Obs! Du kan inte ta bort beställningar från transaktionslistan för Google-betalningar.

Kontrollera en återbetalning

Om du vill se om en återbetalning har behandlats följer du dessa steg:

1. Logga in på betalningsprofilen.
  2. Klicka på Prenumerationer och tjänster.
  3. Hitta den produkt eller tjänst du begärt återbetalning för och klicka på Hantera. Om du inte hittar den kan du titta efter Annan köpaktivitet och klicka på Visa köp.
  4. Om du ser en återbetalningstransaktion har återbetalningen behandlats.
Kontrollera avgifter för annullerade beställningar

Om du ser en debitering för beställningen i ditt kontoutdrag efter att den avbrutits väntar den på att bli godkänd och kommer att försvinna inom ett par dagar.

Kontrollera vilande eller annullerade beställningar

Gör så här om du vill ta reda på varför din beställning är vilande eller har annullerats:

1. Logga in på betalningsprofilen.
  2. Klicka på Prenumerationer och tjänster.
  3. Hitta den produkt eller tjänst som har annullerats och klicka på Hantera. Om du inte hittar den kan du titta efter Annan köpaktivitet och klicka på Visa köp.
  4. Du hittar orsaken till annulleringen bredvid namnet på beställningen.

Om den annullerats på grund av ett avvisat kort följer du de här stegen för att uppdatera dina kortuppgifter.

Om den annullerats av någon annan anledning kontaktar du supportteamet för säljare (dvs. Google Play-supporten). Du hittar kontaktuppgifter till supporten i hjälpcentret för säljare.

true
Uppdateringar i betalningscentret

Välkommen till nya Google betalningscenter! Nu hittar du stöd för både säljare och företagskunder på ett och samma ställe. Läs mer om nyheterna.