Legg til eller endre e-postinnstillinger for betalingsbrukere

Google sender e-postvarsler for visse betalingsaktiviteter for å holde deg informert om aktiviteten i betalingsprofilen din. Vi sender slike varsler til betalingskontaktens e-postadresse, som spesifisert i profilen din. Du må velge én bruker som hovedkontakt for profilen, og denne kontakten mottar all e-post. Hvis du vil fjerne en bruker som hovedkontakt, må du først velge en annen bruker som hovedkontakt for betalingsprofilen.

Hovedkontakter mottar alle e-poster om betalinger og kan motta kjøpskvitteringer. Hvis du er en eneinnehaver og ikke vil at hovedkontakten din skal motta personlig og bedriftsrelatert kjøpsinformasjon, bør du vurdere å dele inn personlig og bedriftsrelatert aktivitet i to separate profiler.

Typer e-postinnstillinger

Eiere og administratorer av betalingsprofiler kan velge følgende typer e-postinnstillinger for betalingsprofilbrukere:

• Alle e-poster om betaling: Brukere du velger til å motta alle e-poster om betalinger, mottar følgende:
    • administrative opplysninger og varsler, som bekreftelser av selgeres bankkontoer, skatteskjemaer osv.
    • fakturaer
    • månedlige utskrifter
    • varsler om selgerutbetalinger
    • varsler når testinnbetalinger fra Google, som brukes til å bekrefte bankkontoer, mislykkes
    • varsler når betalingsprofilbrukere velger en ny primær betalingsmåte
  • Bare administrative e-poster om betaling: Brukere du velger til å motta administrative e-poster om betalinger, mottar:
    • kontoadministrasjonsmeldinger om skatteskjemaer
    • informasjon om profilsuspensjoner
    • oppdateringer av vilkårene for bruk
    • varsler om lukking av profiler
  • Ingen e-poster om betaling: Brukere du velger til ikke å motta e-poster om betalinger, mottar ingen e-postvarsler om betalingsprofiler.

Legg til eller endre kontakter for e-poster om betaling

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre eller legge til en betalingskontakt i betalingsprofilen:

1. Logg på betalingsprofilen.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Administrer betalingsbrukere under «Betalingsbrukere».
  4. Hvis du vil endre varslingsinnstillingene for en bruker, klikker du på brukerens navn. For å legge til en e-postadresse i kontaktoppføringene til en bruker klikker du på Rediger Edit ved siden av «Kontaktopplysninger».
  5. Ved siden av «E-postinnstillinger» klikker du på Rediger Edit.
  6. Hvis du vil endre typen e-postmeldinger du vil at brukeren skal få om betalingsprofilen, klikker du på Type.
  7. Hvis du vil la brukeren få alle e-poster om betaling og opptre som hovedkontakten hvis Google har spørsmål angående betalingsprofilen, velger du Hovedkontakt.
  8. Klikk på Lagre.
Google Play-utviklere kan finne ut mer om hvordan brukere legges til i en betalingsprofil, og hvordan man endrer tillatelsene til brukere