Maksukäyttäjän sähköpostiasetusten lisääminen tai muuttaminen

Google lähettää sähköposti-ilmoituksia tietyistä maksutapahtumista, jotta käyttäjät ovat tietoisia maksuprofiilinsa tapahtumista. Lähetämme näitä ilmoituksia profiilissasi valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Yksi käyttäjä on määritettävä ensisijaiseksi yhteyshenkilöksi, jolle viestit lähetetään. Jos haluat poistaa ensisijaisen yhteyshenkilön, sinun on sitä ennen valittava toinen käyttäjä ensisijaiseksi yhteyshenkilöksi.

Tärkeää: Kaikki maksuihin liittyvät sähköpostit lähetetään ensisijaiselle yhteyshenkilölle, ja hän voi saada myös ostokuitteja. Jos olet yksityisyrittäjä etkä halua ensisijaisen yhteyshenkilösi vastaanottavan tietoja sekä henkilökohtaisista että yrityksesi ostoista, sinun kannattaa harkita henkilökohtaisen ja yritystoiminnan erottamista eri profiileihin.

Sähköpostiasetustyypit

Maksuprofiilin omistajat ja järjestelmänvalvojat voivat määrittää maksuprofiilin käyttäjille seuraavat sähköpostiasetustyypit:

• Kaikki maksuihin liittyvät sähköpostiviestit. Käyttäjät saavat seuraavat viestit:
    • hallinnolliset tiedot ja ilmoitukset, kuten kauppiaan pankkitilin vahvistukset
    • kauppiaan maksuilmoitukset
    • ilmoitukset pankkitilin vahvistamista varten tehdyn Googlen testitalletuksen epäonnistumisesta
    • tieto maksuprofiilin käyttäjän tekemästä uuden ensisijaisen maksutavan valinnasta.
  • Vain hallinnolliset maksuihin liittyvät sähköpostiviestit. Käyttäjät saavat seuraavat viestit:
    • hallinnolliset viestit verolomakkeista
    • profiilin jäädytys
    • palveluehtojen päivitykset
    • tiedot profiilin sulkemisesta.
  • Ei maksuihin liittyviä sähköposteja: Käyttäjät eivät saa mitään maksuprofiileja koskevia sähköposti-ilmoituksia.

Sähköpostiyhteyshenkilöiden lisääminen ja muuttaminen

Näin voit lisätä maksuprofiiliin yhteyshenkilön tai muuttaa sitä:

1. Kirjaudu maksuprofiiliin.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Maksukäyttäjät-osiosta Hallitse maksukäyttäjiä.
  4. Klikkaa käyttäjää, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa. Voit lisätä sähköpostiosoitteen käyttäjän tietoihin klikkaamalla Yhteystiedot-kohdan vieressä Muokkaa Muokkaa.
  5. Klikkaa Sähköpostiasetukset-kohdan vieressä Muokkaa Muokkaa.
  6. Voit muuttaa käyttäjälle lähetettävien sähköpostien tyyppiä valitsemalla Tyyppi.
  7. Jos haluat käyttäjän saavan kaikki maksusähköpostit ja toimivan ensisijaisena yhteyshenkilönä, jos Googlella on kysyttävää maksuprofiilista, valitse Ensisijainen yhteyshenkilö.
  8. Klikkaa Tallenna.
Google Play ‑kehittäjät voivat katsoa lisätietoja käyttäjien lisäämisestä maksuprofiiliin ja käyttäjien lupien muuttamisesta