Endre eller fjern en selgerbankkonto

Du kan slette bankkontoer, legge til bankkontoer og velge en eksisterende bankkonto som primærkonto for å få selgerbetalinger fra Google.

Fjern en bankkonto

Følg fremgangsmåten nedenfor for å fjerne en bankkonto du har brukt til å motta selgerbetalinger fra Google:

1. Logg på betalingsprofilen din.
  2. Klikk på Abonnementer og tjenester.
  3. Under produktet som inneholder bankkontoen (standardnavnet er «Selgertjenester»), klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Endre betalingsmåten under «Slik får du betalt».
  5. Klikk på Fjern under bankkontoen du vil fjerne.
  6. Du kan fjerne denne betalingsmåten fullstendig fra betalingsprofilen din ved å klikke på Fjern igjen i skjermbildet som åpnes.
Hvis du bare har én bekreftet bankkonto for selgerbetalinger i betalingsprofilen din, kan du ikke fjerne den. Hvis du bare har én bankkonto i profilen din og ønsker å fjerne den, må du først legge til og bekrefte en ny konto og angi den som primærkonto. Deretter kan du fjerne den gamle kontoen.