Een bankrekening van de verkoper wijzigen of verwijderen

Je kunt bankrekeningen verwijderen, bankrekeningen toevoegen en een bestaande rekening kiezen als je primaire rekening om verkopersbetalingen van Google te krijgen.

Een bankrekening verwijderen

Volg de onderstaande stappen om een bankrekening te verwijderen die je hebt gebruikt om verkopersbetalingen van Google te ontvangen:

1. Log in bij uw betalingsprofiel.
  2. Klik op Abonnementen en services.
  3. Klik op Beheren onder het product met de bankrekening (de standaardnaam is Verkopersservices).
  4. Klik bij 'Hoe u wordt betaald' op Betaalmethode wijzigen.
  5. Klik onder de bankrekening die u wilt verwijderen op Verwijderen.
  6. Als u deze betaalmethode volledig uit uw betalingsprofiel wilt verwijderen, klikt u in het scherm dat wordt geopend nogmaals op Verwijderen.
Je kunt niet de enige bankrekening die je hebt geverifieerd voor verkopersbetalingen, verwijderen uit je betalingsprofiel. Als je de enige bankrekening uit je profiel wilt verwijderen, moet je een nieuwe rekening toevoegen en verifiëren, en deze instellen als je primaire rekening. Vervolgens kun je de oude rekening verwijderen.