Chrome Web Store-apps linken met uw betalingsprofiel

In het betalingscentrum kunt u de verkoop beheren van apps en extensies die u in de Chrome Web Store aanbiedt. Zodra u een betalingsprofiel maakt, gebruikt Google het e-mailadres waarmee u zich aanmeldt om dit profiel automatisch te linken aan de Chrome Web Store-apps en -extensies die aan dat e-mailadres zijn gekoppeld.

Via het betalingsprofiel kunt u voor alle apps en extensies verkooprapporten, terugbetalingen, belastingen en problemen met betrekking tot klantondersteuning beheren.