Link Chrome Webshop-apps til din betalingsprofil

Brug Payments Center til at administrere salget af de apps og udvidelser, du tilbyder i Chrome Webshop. Når du opretter en betalingsprofil, bruger Google den e-mail, du anvender ved tilmelding, til automatisk at linke denne profil til de apps og udvidelser i Chrome Webshop, der er knyttet til denne e-mailadresse.

Du kan håndtere alle salgsrapporter, refusioner, skatter og kundesupporthenvendelser for apps og udvidelser via betalingsprofilen.